Ermenek Devlet Hastanesi Basarilara Imza Atmaya Devam Ediyor

Ermenek Devlet Hastanesi’nin mevcut bina tadilati ile ek yatak blogu insaatinin devam etmesine ragmen tibbi hizmetler, cerrahi girisimler devam ediyor. Ilçenin merkeze uzakligi göz önüne alindiginda halkimizin da tercihi ile ameliyatlar Ermenek Devlet Hastanesinde yapiliyor. Ermenekliler özellikle tedavisi uzun süreli takip gerektiren hastaliklarda muayene, tedavi ve cerrahilerin kendi ilçelerinde yapilmasini istiyor.

Ermenek Devlet Hastanesi Basarilara Imza Atmaya Devam Ediyor

Halki memnun etmeye çalisan Ermenek Devlet Hastanesi çalisanlari Ilçe Hastanesi olmasina ragmen ekip olarak güzel islere imza atiyor.
Son olarak, Hastanede görev yapan Ortopedi Uzmani Op. Dr. Uygar Kiran tarafindan 3 hastaya kaval kemiginin üst tarafina kemik düzeltme ameliyati gerçeklestirildi. (Yüksek Tibial Osteotomi). Op. Dr. Kiran yapilan ameliyatlarla ilgili olarak erken yaslarda diz ekleminin kireçlenmesi sonucu dizin iç kismindaki kikirdak kaybi nedeniyle olusan diz agrilarinin tedavisi için uygulanan cerrahi yöntem oldugunu söyledi. Ameliyatin genelde 50-60 yasindaki, diz protezi için henüz erken yasta olan hastalara 5-10 yil hem zaman kazandirmak, hem de hastaya bu zaman zarfinda çok daha agrisiz ve konforlu diz hareketleri saglamak için bu ameliyatin yapildigini ifade etti.
Ortopedi Uzmani Op. Dr. Uygar Kiran “ Ermenek Devlet Hastanesi ölçegindeki bir kurumda bu tür ameliyatlarin yapiliyor olmasi özellikli bir durum. Hastanemizin fiziki kosullarinin zorluguna ragmen hastalarimizin bizlere güvenmesi, ameliyatlari için bizi tercih etmeleri çok önemli. Diz kireçlenmesi olan, ancak protez için daha erken yasta olan 3 hastaya bu ameliyati uyguladik ve sonuçlarimiz çok iyi. Hastalarin agri problemi giderildi. Diz eklemini daha uzun süreler agrisiz ve protez gibi büyük ameliyatlardan uzak sekilde kullanabilecekler. Ancak, Klinigimizde ihtiyaci olan hastalarimiza tam protez ameliyatlari da yapilmaktadir” seklinde konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284