Ermenek Kaymakamı Güngör’den Veda Ziyareti

Erzincan’ın Otlukbeli İlçesi Kaymakamlığına atanan İlimiz Ermenek ilçe Kaymakamı Eyyüp Güngör veda ziyaretlerini sürdürüyor.

Ermenek Kaymakamı Güngör’den Veda Ziyareti

Kaymakam Güngör, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Orhan Özçalık’ı ziyaret ederek, Ermenek ilçesinde İl Müdürlüğü ile görevi süresi boyunca tarımsal alanda birçok çalışma yaptıklarını belirterek, bu anlamda özellikle Göksu-Taşeli Havzası Kalkınma Projesinin bölge için büyük önem taşıdığını söyledi.

Geldiği günden bugüne Ermenek’in kalkınması ve halkının refahı için yoğun bir mesai ile çalıştığını ifade eden Güngör bu anlamda Göksu-Taşeli Havzası Kalkınma Projesinin Karaman İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün büyük emek ve gayretleri ile hayata geçirildiğini ifade ederek projenin hayata geçmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

İl Müdürü Orhan Özçalık ise Kaymakam Eyyüp Güngör’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Ermenek ilçesinin bulunduğu bölgesel şartlar itibariyle özel bir konuma sahip olduğunu, bu kısıtlı arazi şatları nedeni ile tarımsal gelirinin yetersiz olduğunu ve bu şartlarda tarımsal anlamda en yüksek gelirin elde edilmesi için çeşitli çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

İl Müdürü Özçalık Ermenek İlçesinin de içinde yer aldığı Göksu-Taşeli Havzası Kalkınma Projesinin bölge tarımına ivme kazandıracağını söyleyerek Kaymakam Güngör’e yeni görev yerinde başarılar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284