Ermenek, Kaymakamsız Kaldı

İlimize bağlı Ermenek ilçesinde yaklaşık 8 aydır Kaymakamlık yapan Nurhalil Özçelik, İngiltere’de yapacağı staj nedeniyle ilçeye veda etti.

Ermenek, Kaymakamsız Kaldı

Kaymakam Nurhalil Özçelik’in ilçeye veda etmesi nedeniyle onuruna bir yemek verildi. Ermenek Belediyesi Mesire alanında verilen yemeğe Belediye Başkan Vekili Kadir Eşme, Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Demirdaş, Adalet Komisyonu Başkanı Üzeyir Kazan, Kamu kurum ve kuruluş Amirleri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Kaymakam Nurhalil Özçelik burada yaptığı konuşmada, “Meslek hayatımın ilk günlerini yaşadığım Ermenek’te, unutulmaz anılar ve güzel dostluklar biriktirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu güzel anılar ve dostluklar hafızamdan silinmeyecek, meslek hayatımın ilkleri olarak daima yerini muhafaza edecektir. Ermenek Kaymakamlığı’na vekâletimiz süresince “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.” anlayışıyla adalet, ahlak, samimiyet ve sevgi gibi temel değerleri merkeze alarak, her zaman sizlerin en yakınında olmaya ve problemlerinizle bire bir ilgilenmeye gayret ettim. Görevim süresince benden desteklerini esirgemeyen başta Sayın Valimiz olmak üzere kıymetli meslek büyüklerime, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri ve her kademedeki çalışanlar ile şahsıma göstermiş oldukları sevgi ve muhabbetten ötürü bütün Ermenekli hemşehrilerimize müteşekkirim. Yunus Emre’nin dediği gibi Ermenek’teki görevimiz süresince derdimiz gönüllere girmek olmuştur. Gök kubbede hoş bir seda bırakmış olmanın umuduyla, Ermenek’in kıymetli halkına sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi

İlçe Kaymakamına günün anısına kurumlarca plaket takdim edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284