Ermenek Yolundaki Kazalarda 5 Kisi Öldü 2 Kisi Yaralandi

Mersin’in Mut ilçesinde meydana gelen 2 ayri trafik kazasinda 5 kisi hayatini kaybetti, 2 kisi de yaralandi.

Ermenek Yolundaki Kazalarda 5 Kisi Öldü 2 Kisi Yaralandi

Edinilen bilgiye göre birinci kaza, Mut Ermenek yolu Manavgat sirti 41’ci kilometresinde meydana geldi. Mevlüt Altinsoy yönetimindeki 42 ER 140 plakali Otobüs, Mut Ermenek istikametine seyir halinde iken, yine ayni istikamete gitmekte olan henüz sürücü ve plakasi tespit edilemeyen otomobil otobüsü solladiktan sonra direksiyon hakimiyetini kaybederek 700 metre uçuruma yuvarlandi.
Kazada, otomobilde bulunan Hasan Bozdemir (35), Muharrem Akça (33), Haci Hüseyin Baha (35) ve Mustafa Deveci (36) olay yerinde hayatini kaybetti. Durmus Ali Bozdemir ise yarali olarak Mut Devlet Hastanesine oradan da durumunun agir olmasi sebebiyle Silifke Devlet hastanesine sevk edildi. Yarali ve ölenlerin cesetleri Mersin AKUT kurtarma ekiplerinin 5 saat süren ugrasi sonucu olay yerinden alinabildi.
Ikinci Kaza ise ilçeye bagli Asagi Köselerli köyü Zeyne yolunda meydana geldi. Abdurrahman Kahraman yönetimindeki 33 UU 604 plakali Traktör ile Kemal Ipek (18) yönetimindeki 33 U 4464 plakali motosikletin çarpismasi sonucu Motosiklet sürücüsü Kemal Ipek olay yerinde yasamini yitirirken, Motosiklette bulunan Halis Koç, agir yarali olarak Mut Devlet Hastanesine oradan da Silifke Devlet Hastanesine sevk edildi.
Iki kazayla ilgili sorusturma devam ediyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284