Ermenekliler Derneği Üyelerinden KGRT’ye Ziyaret

Ermenek, Sarıveliler, Başyayla Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 5. olağan genel kurulunu 26 Ekim’de yaptı.

Ermenekliler Derneği Üyelerinden KGRT’ye Ziyaret
Genel kurul sonunda derneğin yönetimine seçilen Başkan Mustafa Özkan ve dernek üyeleri gazetemizi ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.
Başkanlığa seçilen Mustafa Özkan, “Karaman’daki Ermenekli hemşerilerimizin kurduğu fakat Sarıveliler, Başyayla’da yaşayan Taşeli bölgesindeki tüm insanlara kucak açan bir derneğiz. Üyelerimizin ekonomik zorluklarını hastanede karşılaştıkları güçlükleri ve çocuklarımıza temin edeceğimiz eğitim bursları için kurulan bir derneğiz. Elimizden geldiğince yararlı olmaya çalışıyoruz. Edindiğimiz bilgilere göre KGRT’nin bünyesinden çıkmış ve 4 yaşına basmış KGRT Karaman Gazetesini de bu vesile kutluyor ve başarılarının devamını bekliyoruz” dedi.
Ermenek Belediye eski Başkanı Necati Akpınar’da “Yakından tanıdığım ve çalışmalarını takdir ettiğim KGRT’de bulunmaktan dolayı mutluyuz. Gerek Karaman’ın gerekse Ermenek’in sosyo ekonomik çalışmalarını tarafsız bir şekilde vermenizden dolayı halkımızın beğenisini kazanmış bir kuruluşsunuz. Bunu en içten dileklerimle söylüyorum. Yeni seçilen Yönetim Kurulu olarak siz basın mensuplarıyla yakından çalışmayı amaçlıyoruz” dedi.
Ermenek, Sarıveliler Başyayla Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Yönetim kurulunda şu isimler yer aldı.
Başkan Mustafa Özkan
Başkan Yardımcısı Birol Özçelik
Sayman Bünyamin Saydam
Üye İbrahim Tahtabaş
Üye Necati Arpınar
Üye Güzel Habalı
Üye Hidayet Saraçlı

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa özkan
Mustafa özkan - 7 yıl Önce

Medeni hocam teşekkür ederim. Görsel ve yazılı basın mücadelenizde başarılar dilerim muhabbetle

SIRADAKİ HABER

banner284