Ermenek’te Masa Tenisi Yaz Spor Okulları Devam Ediyor

Ermenek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde devam eden Masa Tenisi Yaz Spor Okulları çocuk ve gençlerin yoğun ilgisi eşliğinde devam ediyor.

Ermenek’te Masa Tenisi Yaz Spor Okulları Devam Ediyor

Karaman’ın Ermenek ilçesinde 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının sona ermesinin ardından başlayan ücretsiz Yaz Spor Okulları’nda 5-18 yaş arası çocuk ve gençler farklı spor branşlarında ücretsiz bir şekilde eğitim alma imkanı buluyor. Masa Tenisi antrenörü Orhan Dereli eşliğinde devam eden Masa Tenisi Yaz Spor Okullarında yaklaşık 50 öğrenci masa tenisi branşının inceliklerini öğreniyor. Farklı yaş kategorilerinden oluşan çalışmalarda öğrenciler öğrendikleri temel hareketleri karşılıklı ve grup çalışmalarında uygulamalı bir şekilde pekiştirme fırsatı buluyor. Sıcak hava koşullarına rağmen çalışmaların zevkli ve neşeli geçtiğini belirten öğrenciler, yaz spor okulları kapsamında devam eğitimlerin ücretsiz olmasından dolayı mutlu olduklarını ve aldıkları eğitimleri devam ettirerek Ermenek’i il içi ve il dışında düzenlenecek yarışmalarda başarıyla temsil etmek istediklerini dile getirdiler.

Ermenek’te masa tenisi branşından sağlam bir alt yapı kurmak istediklerini belirten Dereli ise,” Amacımız sporcularımıza iyi alışkanlıklar kazandırmak, arkadaşlık bağlarını kuvvetlendirmek, spor kültürünü aşılamak ve sporcularımızı topluma faydalı bireyler haline getirebilmektir. Antrenmanlarımız takip eden ailelerimizin çalışmalarımızdan ve çalışma koşullarımızdan memnuniyeti ise bizleri mutlu ediyor. İnşallah çalışmalarımıza bu yönde ağırlık vererek masa tenisi branşında sağlam bir alt yapı kurarak hedefimize ulaşacağız” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284