Ermenek’te Muhasebeciler Iftarda Biraraya Geldi

Karaman Serbest Muhasebeci Mali Müsavirler Odasi tarafindan gerçeklestirilen iftar programina meslek mensuplari yogun ilgi gösterdi.

Ermenek’te Muhasebeciler Iftarda Biraraya Geldi
Karaman Serbest Muhasebeci Mali Müsavirler (SMMM) Odasi tarafindan düzenlenen iftar programi Karaman ve Ermenek’li Meslek Mensuplari ve ailelerini bir araya getirdi.
Park Restaurant’ta düzenlenen geleneksel iftar programinda konusan Karaman SMMM Odasi Sekreteri Umut Aydin, Ramazan ayinin sevgi, kardeslik, hosgörü ve yardimlasma gibi duygularin doruga ulastigi bir ay oldugunu, maalesef Ramazan ayinda bile Ülkemizde devam eden terör olaylari ile Müslüman halkin yasadigi cografyalardaki zulümlerin arttigini,meslek mensuplarindan geçen yil oldugu gibi bu yilda yardimlarina devam etmelerini istedi.
Karaman SMMM Odasinin Ermenek’te 10 yil aradan sonra düzenledigi ve yogun katilimli iftar yemegi olduguna dikkat çeken Aydin, artik geleneksel hale getireceklerini bunun ile beraber son zamanlarda en çok ihtiyaç duydugumuz seyin birlik ve beraberlik oldugunu belirti ve katilimdan dolayi tüm Meslektaslara,ailelerine ve misafirlere tesekkür etti.
Konusmasinda Muhasebe ve Denetim mesleginin, Yeni Türk Ticaret Kanunu meslek camiamizi ilgilendiren önemli sonuçlar ortaya çikardigina deginen Aydin, denetimle ilgili olarak, geçis sürecinde, SMMM’lerin haklarinin kisitlanmasi gibi meslek camiasinda ayrimcilik yaratan ve T.C. Anayasasi’nin esitlik ilkesine de aykiri olan bu durumun düzeltilerek, büyük bir yanlistan geri dönülmesini sagladigini belirtti. Aydin “ Ülke genelinde tüm SMMM odalarinin gösterdigi birlik ve beraberlik ile yogun gayret sonucu, bagimsiz denetçilerde yetkilendirme, meslek mensubu olanlar arasindan Kamu Gözetimi Kurumu tarafindan yapilacaktir.” diye konustu.
Oda Baskani Ali Ankarali, “Odamizin tertip ettigi Iftar yemegimize yöre muhasebecilerin tamaminin katilimindan ve Karamandan gelerek bizleri yalniz birakmayan meslektaslarimiz ile bu güzel ortamin olusmasinda emegi geçen Oda Yönetim Kurulu arkadaslarima tesekkür ederim. On bir ayin Sultani Ramazan ayinda birlik beraberligimizi saglayan, darginlari baristiran bu güzel günler hepimizi mutlu etmektedir. Simdiden Ramazan bayraminizi tebrik ederim.”dedi.
Ayrica Ermenek SMMMO Temsilcisi Soner Sahin, “Karaman cografi sartlardan dolayi uzak oldugundan Karamanda katilamadigimiz iftar programindan dolayi içimizde burukluk vardi, fakat oda yöneticilerimiz bizleri unutmayarak uzun yillar aradan sonra burada bizleri bu güzel Iftar programinda bulusturduklarindan dolayi kendilerine çok tesekkür ederim” diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284