Ermenek’te Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

İlimize bağlı Ermenek merkez ve köylerinde seçmenlerin oylarıyla göreve getirilen muhtarlar İlçe Kaymakamı Tahir Yılmaz başkanlığında toplandı.

Ermenek’te Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Toplantıya; Kaymakam Tahir Yılmaz, Belediye Başkan Vekili Durmuş Açıkbaş, İl Genel Meclis üyeleri, Belde Belediye Başkanları, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, daire müdürleri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı. Beraber yenilen öğle yemeği sonrasında Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya muhtarlar tam olarak katılım gösterdi. 
İlçeye yeni atanması nedeniyle ilk işinin kurum amirleri ile birlikte köyleri ziyaret etmek olacağını, bu sebeple köydeki sorunları yerinde inceleme ve görme fırsatı bulacağını belirten ilçe Kaymakamı Yılmaz sorunları çözme noktasında el ele vererek beraber çalışacaklarını ifade etti. Kaymakam Tahir Yılmaz muhtarlara yaptığı konuşmasında kamu mallarına sahip çıkılması, su kullanımının önemli olduğunu, içme ve sulama sularının israf edilmeden doğru kullanılması gerektiğini ifade etti.
Daha sonra toplantıda söz almak isteyen muhtarlara tek tek söz verildi. Muhtarların eğitim, sağlık, ulaşım, güvenlik ve sosyal alanlarla ilgili sorun ve talepleri dinlenerek, ilgili kurum müdürleri tarafından açıklama yapılarak değerlendirmelerde bulunuldu. Yoğun bir katılımla gerçekleşen muhtarlar toplantısı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.


 

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2018, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284