Ermenek’te Okuma Zamani

Ilimiz genelinde kitap okuma aliskanligini artirmak amaciyla düzenlenen “Okuma Zamani” adli proje kapsaminda Ermenek kamu kurumlari çalisanlari tarafindan gerçeklestirilen kitap toplama kampanyasi, Kaymakamlik çalisanlarinca yapilan kitap bagisi ile basladi.

Ermenek’te Okuma Zamani

Kaymakamlik çalisanlari tarafindan alinan kitaplar Ermenek Kaymakami Eyyüp Güngör tarafindan Gökçekent Ilkokul Müdürü Ramazan Ertilav’a teslim edildi. Ögrencilerimize kitap okumanin faydalari hakkinda nasihat eden Kaymakam Eyyüp Güngör ögrencilerden daha fazla kitap okuma konusunda söz aldi. Ilçe Milli Egitim Müdürü, Gökçekent Ilkokul ve Ortaokul ögretmenleri, Kaymakamlik çalisanlarina kitap bagisi nedeni ile ögrenciler adina tesekkürlerini sundular.
Ayrica Tapu Müdürlügü olarak sosyal medya ortaminda baslatilan kitap toplama kampanyasi ile toplanan kitaplar ve kütüphane için temin edilen dolaplar, okul ve yurt ögrencilerinin kullanimi için Ermenek Tapu Müdürü Alphan Akman’in okul ziyareti ile Hasan Kalan Anadolu Lisesi’ne teslim edildi.
Bunun yaninda “Garabet” adli kitabini geçtigimiz ay okuyucularin begenisine sunan Ermenek Yukariçaglar Ilkokulu Okul Öncesi Ögretmeni Harun Kanar, “Bugünün insani olabilmek ve çaga ayak uydurabilmek için kitap okumak sart.” diyerek kitabiyla projeye destek oldu. Ilhamini Ermenek’in güzelliginden alan Kanar, ilk kitabi olan “Garabet” isimli romaninda okuyucuya bir Leyla ile Mecnun hikâyesi vaat ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284