Ertugrul Çaliskan Projeleriyle Geliyor

AK Parti Belediye Baskan Adayi Ertugrul Çaliskan Karamani 2023 vizyonuna uygun hale getirmek için projeler üretmeye devam ediyor.

Ertugrul Çaliskan Projeleriyle Geliyor

Ertugrul Çaliskan Modern bir Bugday Pazari, Kamyon Garaji, Mezbaha ve Hayvan Pazari projeleri ile sorunlari kökten çözmeye hazirlaniyor. Ertugrul Çaliskan, “ Biz laf degil proje üretiyoruz icraat yapiyoruz. Karamanin eksikliklerini gidermek için ben ve ekip arkadaslarim gecesini gündüzüne katip çalisiyor. Projeler üretiyoruz. Proje üretirken Karaman’i yüz yillik gelecege hazirliyoruz. Biz durmadan çalisacagiz halkin hizmetkâri olacagiz. Yaptigimiz proje ile Karaman’a modern tesisler kazandirarak halkin hizmetine sunacagiz. Biz Daima Karaman Daima Hizmet diyoruz” dedi.
Modern Bugday Pazari ve Kamyon Garaji Projesi
Bugday pazari yillar önce kurulmus ve su anda ise sehirlesmenin içinde kalmasi nedeniyle isteklere cevap veremez hale gelmistir. Is yerlerin küçük kalmasi ve modernligini yitirmesi nedeniyle yeni modern bir bugday pazari ihtiyaci dogmustur. Bunun için biz de yeni çevre yoluna yakin bir yerde pazar esnafinin da istekleri göz önüne alinarak modern bir bugday pazari insa edecegiz. Projemiz de Tesisi esnafa mülk olarak verip hem belediyenin yükünü azaltacagiz hem de esnafimizin daha da büyümesinin önünü açacagiz. Bugday Pazarinin vazgeçilmezi olan nakliye için de yeni modern bir kamyon garaji ihtiyaci saptanmistir. Bu ihtiyaca cevap vermek için Karaman’a yakisir bir kamyon garaji insa edecegiz. Kamyon garaji ve Modern bugday pazari birbirini tamamlayarak 2023 vizyonuna uygun bir hale getirilecektir. Bugday pazarina gelen çiftçi ve esnaf kardeslerimizin her ihtiyacini karsilamak için banka subesinden kuaför salonuna kadar her hizmet verilecektir. Karamani adina yakisir bir tesise daha kavusturacagiz.
Modern Mezbaha ve Hayvan Pazari
Bucakisla Yolu ve Konya Yolu arasinda kalan bölge de yer tespiti çalismalari yapilmistir. Ilgililerin görüsleri alinip bu bölge de bir yere modern bir Mezbaha ve Hayvan Pazari projesi yapilacaktir. Yap-Islet-Devret modeliyle insa edilip Karamanimiza modern bir tesis daha kavusturulmus olacaktir. Karamanda kurulacak olan Besi Organize Bölgesi de düsünülerek tesis devasa sekilde insa edilip Büyüksehir statüsünde hizmet verecektir. Proje kapsamin hayvan kesimleri modern ortamlar da gerçeklestirilip halkin sagligi ilk sira da olacaktir. Modern bu yapi diger illere de örnek teskil edecek sekilde düsünülmektedir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284