Eski Bakan Çelebi Vali Meral’i Ziyaret Etti

Devlet Bakanlığı görevlerinde bulunan hemşehrimiz Işın Çelebi, Karaman ziyareti kapsamında Vali Meral’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Eski Bakan Çelebi Vali Meral’i Ziyaret Etti

Karaman`a önemli katkıları olan iş siyaset ve devlet adamı hemşehrimiz Işın Çelebi İstanbul Karamanlılar Eğitim ve Kültür Vakfı Başkan'ı Suat Yıldırım, Yönetim Kurulu üyesi Adem Kırnaz ve üye Hasan Kaya ile birlikte Belediyesi`yi ziyaret etti.Devlet Planlama Teşkilatı İktisadi Planlama Dairesi Uzmanlığı, METAŞ Genel Müdürlüğü gibi devlet işlerinde önemli görevlerde bulunan, 18. 19. 20. ve 21. hükümetler döneminde İzmir Milletvekilliği yapan rahmetli Turgut Özal döneminde Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı olarak görev yapan ve Karaman'a önemli katkılarda bulunan hemşehrimiz Işın Çelebi ve beraberindeki heyet Karaman Belediyesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Işın Çelebi'yi Başkanlık Makamı'nda ağırlayan Belediye Başkan Vekili Ramazan Özbay ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; " Şehrimize önemli katkılar sağlayan hemşehrimiz Sayın Işın Çelebi'yi Karaman'da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz." dedi.

"Karaman'da son dönemlerde önemli yatırım ve hizmetlerin gerçekleştiğini görmek bizleri mutlu ediyor" diyen Işın Çelebi, Karaman Belediyesi'ne yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda Belediye Başkan Vekili Ramazan Özbay, günün anısına Işın Çelebiye çeşitli hediyeler verdi.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2018, 16:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284