Eski Esini Çocuklarinin Gözleri Önünde Biçaklayarak Öldürdü

Karaman’da bir kisi, bir süredir ayri yasadigi karisini, bir alisveris merkezinin otoparkinda bogazini kestikten sonra defalarca biçaklayarak öldürdü.

Eski Esini Çocuklarinin Gözleri Önünde Biçaklayarak Öldürdü

Olay, Haci Celal Mahallesi 100. Yil Caddesi üzerinde bulunan bir alisveris merkezinin otoparkinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet U. (44) bir süredir ayri yasadigi karisi Ayse U. (29) ile bir alisveris merkezinin otoparkinda tartismaya basladi. Tartismanin büyümesi üzerine Mehmet U., üzerinde tasidigi biçakla esinin bogazini kesti. Hizini alamayan öfkeli koca, esini sirtindan ve yüzünden olmak üzere vücudunun çesitli yerlerinden biçakladi. Vücuduna aldigi 10 biçak darbesiyle agir yaralanan Ayse U., olay yerine sevk edilen ambulansla kaldirildigi Karaman Devlet Hastanesi’nde doktorlarin tüm müdahalesine ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.
Esini biçakladiktan sonra park halindeki bir araçlarin lastiklerini de biçakladigi belirlenen cinayet zanlisi Mehmet U., olay yerinden kaçtiktan sonra polis merkezine giderek teslim oldu.
Otopsi için hastanenin morguna kaldirilan Ayse U.'nun 4 ve 9 yasindaki iki çocugunun bulundugu ögrenildi. Olayla ilgili baslatilan sorusturmanin sürdügü bildirildi
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284