Eski Koca Dehset Saçti: 5 Ölü

Karaman’in Ermenek ilçesinde eski esinden 2 yasindaki çocugunu isteyip olumsuz cevap almasi sonucu cinnet getiren sahis, kayinvalidesinin evine giderek eski esiyle birlikte 4 kisiyi daha av tüfegiyle öldürdü.

Eski Koca Dehset Saçti: 5 Ölü

Olay, dün aksam saat 19.00 siralarinda ilçeye bagli Kesilli Mahallesi'nde meydana geldi. Iddiaya göre, Hakan N. (26) yaklasik 1 ay önce bosandigi eski esi Serife Sahin’e (20) telefonla, "Oglumu 24 saat içinde bana getirin, yoksa hepinizi öldürürüm" mesaji çekmesi üzerine kayinvalide Ayse Sahin (43) polise giderek sikâyette bulundu. Eski esinden olumsuz cevap alan Hakan N. yaninda götürdügü av tüfegiyle Sahin ailesinin yasadigi eve giderek pusuya yatti. Serife Sahin olacaklardan habersiz dayisinin oglu Hüseyin Akkulak (24) ile birlikte ürettikleri ürünleri pazarda satarak eve döndükleri sirada eski kocasi evlerinin önünde karsilarina çikarak kursun yagdirdi.
KAYINVALIDESI VE BALDIZLARINI DA KATLETTI
O sirada evde bulunan kayinvalidesi Ayse Sahin ile birlikte baldizlari Seyda (12) ve Seyma Sahin (13) de silah seslerini duyarak disari çikti. Kayinvalidesi ve baldizlari gördükleri manzara karsisinda dehsete düserek evin içine kaçarak kapiyi kilitledi. Eski esini ve esinin kuzenini vurduktan sonra kayinvalidesi ve baldizlarinin eve saklandiklarini gören Hakan N. bu sefer eve dogru yöneldi. Kapinin kilitli olmasi üzerine pencereyi kirarak eve giren Hakan N. eski kayinvalidesi ve baldizlarinin da üzerine kursun yagdirarak evden kaçti. Olayda Ayse, Serife, Seyma ve Seyda Sahin ile kuzen Hüseyin Akkulak olay yerinde hayatini kaybetti.
2 YASINDAKI OGLUNA DOKUNMADI
Hakan N. katliami gerçeklestirdigi sirada evde bulunan 2 yasindaki oglu Murat’a dokunmayarak evden kaçti. Hakan N. kisa süre sonra 155 Polis Imdat hattini arayarak cinayet isledigini söyleyip polise teslim oldu. Yasanan katliama sahit olan 2 yasindaki Murat ise anneannesinin ve teyzelerinin gözü önünde öldürülmesinin ardindan yasananlardan olumsuz etkilendi. Küçük Murat olaydan sonra eve gelen akrabalarina ve polise, "Baba, anneyi, Seyma'yi, Seyda'yi vurdu" dedigi ögrenildi. Bu arada minik Murat’a bakacak kimsesi olmayinca annesinin halasina teslim edildi.
KATIL KOCA GECE ÇIKARILDIGI MAHKEMECE TUTUKLANDI
Polisin ve savcinin olay yerinde yaptigi incelemenin ardindan 5 kisinin cesedi otopsi yapilmak üzere önce Ermenek Devlet Hastanesi’ne oradan da cenaze nakil araçlariyla Adana Adli Tip Kurumu'na gönderildi. Katil zanlisi Hakan N. de Ilçe Emniyet Müdürlügü'ndeki islemlerinin tamamlanmasinin ardindan gece geç saatlerde genis güvenlik tedbirleri altinda Ermenek Adliyesi’ne çikarildi. Yaklasik 4 saat süren savcilik sorgusunun ardindan katil koca çikarildigi mahkeme tarafindan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
DEHSET EVINDE HÜZÜN HAKIM
5 kisinin katledildigi evde ise polisin incelemelerini tamamlamasinin ardindan Sahin ailesinin yakinlari ve komsulari evde yasanan olumsuz izleri silmek için temizlik yapti. Evde temizlik yapan bazi komsularinin gözyaslarini tutamadiklari görüldü.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284