Esnaf Odalari Birligi Baskani Uysal: “Yurt Projemizin Onayini Bekliyoruz”

Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskani Bayram Uysal, Birlik olarak yaptirmayi hedefledikleri 700 kisilik kiz ögrenci yurdunun projesinin belediyeye sunuldugunu ve onay beklediklerini söyledi.

 Esnaf Odalari Birligi Baskani Uysal: “Yurt Projemizin Onayini Bekliyoruz”

Kale Sosyal Tesislerinde basin mensuplari ve Oda baskanlariyla kahvaltida bir araya gelen Uysal burada yaptigi konusmada, “Bugünkü toplantimizin nedeni esnaf ile basin temsilcilerinin bir birleriyle kaynasmasidir. Bugünkü kahvaltimizda esnaflar ile gazeteciler birbirine bir bütün olarak çalisacagiz. Biliyorsunuz rahmetli baskanimiz Ahmet Yenilmez döneminde bizim hayata geçirmek istedigimiz bir yurt projemiz vardi. Bu arkadasimizin ve yönetim kurulumuzun projeleri vardi. Bu projeler içinde en fazla önem verilen konu yurt binasiydi. Biz bu projeyi hayata geçirmek için geçenlerde bir müteahhit arkadasimizla görüserek yaptiklari projeyi bize gösterdiler. Bizde yönetim kurulu olarak onay verdik. Su anda projemiz belediyeye verilmis durumda. Projenin onayi yapildiktan sonra en kisa sürede temelini atmaya çalisacagiz” dedi.

Uysal, 24 Subat Sali günü Enerya sirketiyle indirimli elektrik konusunda bir sözlesme imzaladiklarini da ifade ederek, “Esnaflarimiz yüzde 14 indirimli elektrik kullanabilecek. 2015 yili için 550 kurs içinde Iskur’la protokol imzaladik. Bu girisimcilik kursumuzda baslamis bulunuyor. Konfederasyonumuzun girisimleri neticesinde hafta tatili kanunu yürürlükten kaldirildi” diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284