Esnaf Odalarinda 11 Baskan Yerini Korudu

Ilimiz Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi’ne bagli 16 meslek odasindan 14’ü Ocak ve Subat aylarinda genel kurullarini yaparak yeni yönetimlerini belirledi.

 Esnaf Odalarinda 11 Baskan Yerini Korudu

Genel kurullarini tamamlayan 14 Odadan 10’unda mevcut baskanlar yerlerini korurken, 4 isim baskanlik koltuguna veda etti.
Berberler ve Kuaförler Odasi Baskanligini yaklasik 22 yildan buyana sürdüren Ali Biçer, koltugunu Selahaddin Pekoglu’na devrederken, yine 20 yildir Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskanligi görevini sürdüren Yahta Tahtabiçak kendi istegiyle yeniden aday olmayarak baskanligi Mehmet Karaduman’a birakti. Madeni Tornacilar-Kaynakçilar Oto Motor ve Benzeri Tamirciler Esnaf ve Sanatkârlar Odasi’nda da yine bir görev degisimi yasandi. Ramazan Tuncel, baskanligi Cemal Özbay’a birakti. Manavlar ve Pazarcilar Odasi’nda da uzun yillardir Baskanligi sürdüren Bekir Sager son seçimlerde görevini rakibi Murat Yilmaz’a devreden isim oldu.
Yapilan seçimler sonunda Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odasi Baskani Bayram Uysal, Elektronik-Elektrik ve Sihhi Tesisatçilar Esnaf ve Sanatkârlar Odasi Baskani Suayip Dik, Firincilar, Lokantacilar, Pastacilar ve Gida Maddesi Üreten Isyerleri Esnaf ve Sanatkârlar Odasi Baskani Ahmet Yenilmez, Kahveciler, Büfeciler ve Kafeteryacilar Esnaf Odasi Baskani Murat Parmaksiz, Marangozlar, Mobilyacilar, Keresteciler ve Insaatçilar Esnaf ve Sanatkârlar Odasi Baskani Recep Afacan, Soförler ve Otomobilciler Odasi Baskani Mehmet Yilmaz, Terziler-Konfeksiyoncular-Deri Ürünleri Dikim ve Giyim Aksesuarlari Esnaf ve Sanatkârlar Odasi Baskani Ali Riza Özkan, Tuhafiyeciler- Attariyeciler-Züccaciyeciler, Hirdavatçilar ve Seyyarlari Esnaf Odasi Baskani Mustafa Maya ile Ayranci Esnaf ve Sanatkârlar Odasi Baskani Hüseyin Toksöz ve Sariveliler Esnaf ve Sanatkârlar Odasi Baskani Hasan Ugurelli, yerlerini koruyan baskanlar oldu.
Esnaf Odalarinin seçimleri Ermenek Esnaf ve Sanatkârlar Odasi ile Ermenek Soförler ve Otomobilciler Esnaf Odasi hariç tamamlanmis olurken, bu iki odanin seçimlerinin de Mart ayi içerisinde yapilacagi ögrenildi. Odalarin seçimlerini tamamlamalarinin ardindan Mayis ayinda Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi’nin seçimleri gerçeklestirilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284