Etki Dernegi Karaman’da

1993 yilinda Belçika’da Türk Kadinlarinin bir araya gelip kurdugu kisa adi ETKI olan Eisden Türk Kadinlar Birligi yardimlarini yapmak üzere ilimize geldi.

Etki Dernegi Karaman’da
Kadinlara yönelik sosyal, kültürel ve egitici faaliyetlerinin yani sira her yil geleneksel olarak düzenledigi eglencenin gelirini Türkiye ve Belçika’daki okul, kurum ve kuruluslara bagislayan Eisden Türk Kadinlar Isbirligi (ETKI) bu yil yardim elini Karaman Aile ve Sosyal Politikalar bünyesinde bulunan çocuk evine uzatti.
Karaman ilinin sicak ilgisine karsilik geldiklerini belirten dernek baskani Nuran Ünal, bu sene yardim için baska bir il düsündüklerini, yalniz Karaman’a gelip, Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügünce, çok basarili çalismalarin yapildigini gördükten sonra rotayi Karaman’a çevirdiklerini belirtti. Ayrica Karaman’a yardim yapmaktan çok büyük mutluluk ve kivanç duyuyoruz dedi.
Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürü Hasan Erkan “Etki Derneginin kurumumuza yaptiklari anlamli katkidan dolayi kendilerini yürekten kutluyorum. Çocuklarimiza ferah bir ortam kurabilmek için ellerinden gelen çabayi sarf ettiler ve sonuç ortada. Basarilarinin devamini diliyorum ve çok tesekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284