Evde Bakim Hizmeti Gönülleri Fethetti

Sosyal belediyeciligin en güzel örneklerini sergileyen Karaman Belediyesi’nin örnek uygulamalarindan olan evde bakim ve temizlik hizmeti tüm hiziyla devam ediyor.

 Evde Bakim Hizmeti Gönülleri Fethetti

Yasli, yatalak, kimsesiz ve bakima muhtaç vatandaslara evlerinde bakim ve temizlik hizmeti vermeyi amaçlayan ‘evde bakim hizmeti’ kisa sürede gönülleri fethetti. Kimsesiz ve yardima muhtaç vatandaslara yönelik sürdürülen çalisma ile Karaman Belediyesi; kimsesiz, muhtaç ve engelli ailelere kol kanat geriyor. Basladigi günden bu yana yüzlerce vatandasa evde bakim hizmetini ulastiran Karaman Belediyesi, ev temizliginden saglik kontrolüne, yemek ihtiyacindan yakacagina kadar su anda 63 hemsehrimize yardimci oluyor.

Sosyal belediyeciligin en güzel uygulamalarindan biri olan evde bakim ve saglik hizmetiyle yaralarin sarildigini dile getiren Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan: “Evde bakim hizmeti basladigindan bu yana yüzlerce vatandasa bu hizmeti ulastirdik. Bakima ve yardima muhtaç insanlarimiz için büyük öneme sahip olan bu hizmeti, Kültür ve Sosyal Isler birimimiz büyük bir özveriyle sürdürüyor. Evde bakima gidilenlerin çogu, kimsesi ve is yapacak gücü olmayan yaslilarimiz. Bu vatandaslarimizin; günlük yemek ihtiyaci, isinma ihtiyaci, kisisel ve evinin temizlikleri, saglik takibi, evinin bakim-onarimi yapilmakta ve hatta özellikle tek basina kalan, konusma ihtiyaci hisseden yasli vatandaslarimiz belirli araliklarla ziyaret edilip onlarla sohbet edilmektedir. Biz bu faaliyeti yürütmekten büyük mutluluk duyuyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284