“Evin Okul’a Yakinlasmasi Ve Degisen Anne Ve Baba Rolleri” Projesi Tanitildi

Karaman Anadolu Imam Hatip Lisesi; anne babalarin çocuklariyla saglikli iletisim kurmalarina yardimci olmak, velilerine çocuklarinin karsilasabilecegi sorunlari anlatmak ve bu sorunlara çözüm üretme noktasinda paylasimda bulunmak, anne babalarin çocuklarina istenilen davranis ve aliskanliklari kazandirabilmelerine katkida bulunmak gibi amaçlar tasiyan “Evin Okul’a Yakinlasmasi ve Degisen Anne ve Baba Rolleri” projesi hakkinda velilerini bilgilendirmeye de yönelik tanitim programi gerçeklestirdi. Programa okul yöneticileri ve ögretmenleri ile ögrenci velileri katildi.

  “Evin Okul’a Yakinlasmasi Ve Degisen Anne Ve Baba Rolleri” Projesi Tanitildi

Programda KMÜ Edebiyat Fakültesi Ögretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Simsir tarafindan “Hz. Peygamber Örnekliginde Din Egitiminin Önemi” isimli konferans verildi.  Mehmet Simsir konusmasinda; Din egitiminin ciddiyetle ele alinmasi gereken bir konu oldugunu, toplum olarak bu alana yönelecek evlatlarimiza iyi hedefler sunabilmemiz gerektigini vurguladi. Imam Hatiplerin din egitimi konusunda önemli bir misyonu ifa ettigini söyledi.

Program, Anadolu Imam Hatip Lisesi Mesleki Tatbikat Kulübü ögrencilerinin seslendirdigi ilahilerle devam etti.
Daha sonra, Okul Müdürü Mehmet Yalvaç tarafindan okullarinda uygulanacak olan “Evin Okul’a Yakinlasmasi ve Degisen Anne ve Baba Rolleri” projesi hakkinda katilimcilara bilgi verildi. Uygulama esaslari hakkinda velilerle istisareler yapildi. Degerlendirmeler neticesinde projenin, velilerin tercih etmis olduklari konular dogrultusunda sürdürülmesi kararlastirildi.
Gerek programa ilginin yogun olmasi ve gerekse programin içeriginin,  katilimcilar nezdinde büyük bir memnuniyete vesile oldugu görüldü.  Programi düzenleyenlere tesekkür edilerek, tekrari konusunda temenniler ifade edildi.  Okul Müdürü Mehmet Yalvaç, katilimlarindan dolayi velilere ve velilerin yogun katilimina özverili çalismalari ile destek olan idareci ve ögretmenlere tesekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284