Fikret Kar, Ermenekliler`le Bulustu

Gaziemir Belediye Baskanligi için Cumhuriyet Halk Partisi`nden (CHP) aday adayligini açiklayan Adkar Sirketler Grubu Yönetim Kurulu Baskani Isadami Fikret Kar, Gaziemir’de bulunan Karaman Ermenekliler Derngi`ni ziyaret ederek oy sözü aldi.

Fikret Kar, Ermenekliler`le Bulustu

Adaylik çalismalarina hiz kesmeden devam eden Fikret Kar, dernek ziyaretlerine de basladi. Ilk olarak Gaziemir’de bulunan Karaman Ermenekliler Dernegi'ni ziyaret eden Kar, Ermenekliler'in ilçede yasadigi sikintilari dinleyip projelerini aktardi. Ermenekliler’den aday seçilmesi durumunda oy sözü alan Kar; “Bugünden itibaren Gaziemir için neler yapabilecegimizi düsündük. Su an yapiliyor. Ancak eksiklerde yok degil. Bu resmi olarak gerçeklestirdigim ilk ziyaretim. Sizlerden de bu ilçe neler yapilmasina dair fikirler ve degerlendirmeler almaya geldim. Sizlerin bu konuda bana yardimci olmasi, bu ilçenin sikintilarini en iyi burada yasayan vatandaslardan ögrenebilecegimi düsündügüm için buraya geldim” dedi.
Dernek Baskani Mehmet Yalaman ise ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek sunlari söyledi: “Su anda da buraya gelip gidenler oluyor. Ancak sizi çok samimi bulduk biz. Zaten Gaziemir’den taniyoruz sizi. Basarilar diliyoruz. Seçilmeniz için elimden geleni yapacagima söz veriyorum. Ayrica ilk olarak bizi ziyaret etmeniz gurur verici.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284