Fikret Ünlü Olimpik Yüzme Havuzu Çocuklarla Isil Isil

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü’nün il spor merkezleri kapsaminda açtigi yüzme kurslarina yogun ilgi devam ediyor.

Fikret Ünlü Olimpik Yüzme Havuzu Çocuklarla Isil Isil

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü’nün il spor merkezleri kapsaminda açtigi yüzme kurslarina ilgi yogun bir sekilde devam ediyor. Karaman Fikret Ünlü yüzme havuzuna kayit yaptiran bes yüzden fazla ögrenci alaninda uzman yüzme antrenörleri Aziz Hopyar, Merve Çelik ve Yasemin Mortas nezaretinde yüzme ögreniyorlar. Suyla daha ilk defa tanisan genç kursiyerler aldiklari egitimler sonunda yüzmenin tüm inceliklerini ögrenerek iddiali birer sporcu haline geliyor.
Hedeflerinin miniklere ve gençlere yaz tatilinde sosyal aktivite imkani sunmak ve yüzme ögrenmelerini saglamak oldugunu belirten Hopyar,” Yüzme ile yeni tanisan minik ögrencilere ilk asamada yüzmenin temel teknik egitimleri ögretilerek suya alismalarini ve sevmelerini sagliyoruz. Daha sonraki asamalarda ise serbest, sirtüstü, kelebek gibi fakli yüzme tekniklerini ögreterek kurs bitiminde tüm kursiyerlerimizin yüzmeyi tam anlamiyla ögrenmelerini sagliyoruz” dedi.
Karamanli gençlerin tatillerini eglenerek ve ögrenerek geçirdigini ifade eden Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ise,” Il Spor Merkezleri kapsaminda açtigimiz yüzme kurslarimiz bu yilda üç yüzme antrenörümüz esliginde devam ediyor. Belki ilk defa suyla tanisan çocuklarimiz burada hem yüzmeyi ögreniyor hem de hosça vakit geçirerek egleniyor. Gelecegimizin teminati çocuklarimiz için yaz tatili boyunca yüzme kursunun yaninda birçok spor bransinda kurslar açarak çocuklarimiz gelisimlerine katkida bulunmaya çalistik. Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü olarak çocuklarimizin ve gençlerimizin gelisimlerini saglamak, onlari kötü aliskanliklardan ve günümüzün en büyük tehlikesi olan obeziteden uzak tutarak bos zamanlarini sportif faaliyetlerle geçirebilmeleri için çalismalarimiz devam edecektir” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284