Filenin Sampiyonlari Belli Oldu

2014-2015 Egitim ve Ögretim yili Voleybol il temsilciligi faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan gerçeklestirilen küçükler (kiz-erkek)voleybol il birinciligi müsabakalari sona erdi.

 Filenin Sampiyonlari Belli Oldu

2014-2015 Egitim ve Ögretim yili Voleybol il temsilciligi faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan gerçeklestirilen küçükler(kiz-erkek) voleybol il birinciligi müsabakalari sona erdi.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Kazim Karabekir Spor Salonunda 16-23 Subat 2015 tarihleri arasinda Kazim Karabekir Spor Salonunda oynanan küçükler(kiz-erkek) voleybol il birinciligi müsabakalari erkekler ve kizlar kategorilerinde birincilerin belirlenmesinin ardindan sona erdi.
Kazim Karabekir Spor Salonunda seyirciyle bulusan ve ilk resmi maçlarina çikan filenin minik yildizlari ortaya koyduklari mücadele ile alkis alirken, il birincisi olabilmek için gösterdikleri azim ve performansla renkli bir turnuvaya imza attilar. Zorlu ve bir o kadar da zevkli geçen müsabakalar sonunda okullari için ter döken minik sporcular, okullarini en iyi sekilde temsil etmek için tüm hünerlerini sergiledi. Erkekler kategorisinde Ibrahim Bey Ortaokulu, kizlar kategorisinde ise Özel Babaoglu Ortaokulu kendi kategorilerinde birinci olarak sampiyonluk ipini gögüsleyen takimlar oldu.
Müsabakada dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Sube Müdürleri Aslan Yildiz ve Osman Selçuk Akbas tarafindan verildi.
Müsabakalar sonucunda olusan tablo ise;
Erkekler
1. Ibrahim Bey Ortaokulu
2. Istiklal Ortaokulu
3. Yunus Emre Ortaokulu
Kizlarda
1. Özel Babaoglu Ortaokulu
2. Ibrahim Bey Ortaokulu
3. Anafartalar Ortaokulu
4. Özel Basari Ortaokulu (Spor Servisi)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284