Firincilar, Pastacilar, Lokantacilar Odasi Ahmet Yenilmez’le Devam Dedi

Ilimizde 285 kayitli üyesi bulunan Firincilar Pastacilar Lokantacilar ve Gida Maddesi Üreten Isyerleri Esnaf Odasi’nin 4 yilda bir gerçeklestirilen genel kurulu yapildi.

Firincilar, Pastacilar, Lokantacilar Odasi Ahmet Yenilmez’le Devam Dedi

Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Bendevi Palandöken Toplanti Salonunda gerçeklestirilen genel kurula Mersin Firincilar, Pastacilar Lokantacilar Odasi Baskani Haci Özkan, CHP Belediye Baskan adayi Merih Ünver, MHP Belediye Baskan adayi Ali Pinarbasi, Eczacilar Odasi Baskani Osman Ünsal, Bakkallar ve Bayiler Odasi Baskani Bayram Uysal, Manavlar ve Pazarcilar Odasi Baskani Bekir Sager ile oda üyeleri katildi.
Divan Baskanligina seçilen Mersin Firincilar ve Lokantacilar Odasi Baskani Haci Özkan, “Bizim sorunlarimiz belediyelerle, bizim sorunlarimiz Türkiye Büyük Millet Meclisiyle. Bizim sorunlarimizi bizden daha iyi kimse bilemez. Tabi burada sunuda özellikle belirtmek isterim. Oda baskanlarimizdan ve üyelerinden istegim siyasetin içinde yer almalari. Oda Baskanindan Belediye Baskani, Milletvekili mi olur diyerek bizleri küçümseyenlere gösterecegimiz basariyla en güzel yaniti vermis oluruz. Çünkü bizim sorunlarimizi ancak içimizden biri olarak seçilmis bir siyasetçi çözer” dedi.
CHP Belediye Baskan adayi Merih Ünver’de, esnaf çocugu oldugunu belirterek, “Ben gözümü açtim. Esnaf lokmasiyla büyüdüm. Bugün nasil bir insansam, esnaf bir babanin gördügü bilgi ve hayat mücadelesinden yogrularak geldim. Kendimde bir isçi emeklisiyim. Hizmetin ne oldugunu, insana hizmetin ne oldugunu inanin çok iyi biliyorum” dedi.
MHP Belediye Baskan adayi Ali Pinarbasi’da, “Karaman’imizda bütün ülkemizdeki gelismelere ragmen ona paralel bir gelismenin olmadigini idrak ederek bana teklif edilen Belediye Baskan adayligini kabul ettim ve üç ay sonra yapilacak seçimlerde huzurunuza Belediye Baskani olarak çikacagim. Amacim her seyin üzerinde sizlere ve Karaman’a hizmet etmek. Yetistigimiz, dogdugumuz, büyüdügümüz, ekmegini yedigimiz Karaman’imiza deger katabilmek” diye konustu.
Firincilar Odasi Baskani Ahmet Yenilmez’de, genel kurula gösterilen katilimdan dolayi oda üyelerine ve konuklara tesekkür ederek yeni yönetimi açikladi.
Yapilan seçimler sonunda Oda Yönetim Kurulu üyeliklerine Alaaddin Divleli, Bahattin Akyürek, Mehmet Ali Erkabaktepe, Yusuf Akpinar, Bayram Can ve Ömer Gürses getirilirken, Denetim Kurulu üyeliklerine de Nefise Çelik, Metin Yayli ve Salih Kumcu seçildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284