Futsal Il Birinciligi Müsabakalari Sona Erdi

2014-2015 Egitim ve Ögretim yili okul sporlari faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan gerçeklestirilen okullararasi genç kizlar futsal il birinciligi müsabakalari sona erdi.

 Futsal Il Birinciligi Müsabakalari Sona Erdi

Futsal il birinciligi müsabakalarina 6 okuldan 42 sporcunun katilimi ile Irfan Ataseven Anadolu Ögretmen Lisesi Spor Salonu’nda oynanan final müsabakalarinin ardindan tamamlandi. Sporcular il birinciligi için kiyasiya mücadele ederken takimlar arasinda yasanan rekabet renkli görüntülere sahne oldu. Üç gün süren kiyasiya mücadelenin ardindan sampiyonluk ipini kizlar kategorisinde Ibn-i Sina Anadolu Saglik Meslek Lisesi gögüslerken, ikinci Fatih Anadolu Lisesi, üçüncü ise Larende Anadolu Lisesi oldu. Kizlar kategoride de dereceye giren Ibn-i Sina Anadolu Saglik Meslek Lisesi, gerçeklesecek olan bölge grup müsabakalarinda Karaman’i temsil etme hakki elde etti.

Müsabakada dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Okul Sporlari Il Temsilcisi Özgür Tunçalp ve Temizel -Ünlü Bilgisayar Lisesi Müdürü Bülent Karademir tarafindan verildi. Yapilan ödül töreninin ardindan konusan Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik; “Öncelikle Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügümüz tarafindan düzenlenen okul sporlari genç kizlar futsal il birinciligi müsabakalarina katilan bütün takimlarimiza tesekkür ediyorum. Çekismeli ve heyecanli müsabakalar sonucunda dereceye girerek birincilik elde eden takimimiz yakin bir zamanda federasyonumuz tarafindan düzenlenecek olan bölge sampiyonasinda ilimizi temsil edecektir. Takimimiza simdiden katilacaklari sampiyonada basarilar diliyorum” diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284