Gazeteciler Mehmetçiklere Ve Meslektaşlarına Destek Verecek

Türkiye Gazeteciler Federasyonu’na üye meslek kuruluşları temsilcileri, bugün Hatay’ın Hassa sınırına giderek askerimize ve meslektaşlarına moral desteği verecek.

Gazeteciler Mehmetçiklere Ve Meslektaşlarına Destek Verecek

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğinde 56. Başkanlar Konseyi Toplantısı’nı gerçekleştirmek üzere Osmaniye’de bulunan TGF Üyeleri’nin bugünkü programında anlamlı bir ziyaret var.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin operasyonuna en yakın bölge olan Hatay’ın Hassa sınırına gidecek olan gazeteciler, askerimize moral ziyareti yapacaklar ve bölgede görev yapan meslektaşlarıyla dayanışma içerisinde oldukları mesajını verecekler.

Türkiye’nin her açıdan çok yönlü bir mücadele içerisinde olduğunu belirten TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, söz konusu ziyaret ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Türk basınının bütün gücüyle devletimizin yanında olduğuna vurgu yaptı. Karaca şunları söyledi.

“Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğinde gerçekleştirdiğimiz toplantımızın bizim için en anlamlı bölümü Hassa sınır ziyareti olacaktır. Bölgede askerlerimizle ve meslektaşlarımızla kucaklaşacak olmak inanıyorum ki, bizlere özel duygular yaşatacaktır. Ülkemizin her açıdan saldırı altında olduğunun, çok önemli bir tehditle karşı karşıya bulunduğunun bilincindeyiz. Bugün için Suriye ve Irak sınırında yoğunlaşan bu tehdidin bertaraf edilmesine çalışan ve şu günlerde, göğsünü düşmana vatanı için siper eden Mehmetçiğimizin Türk basını olarak maddi manevi yanındayız. Şanlı Ordumuz, hainlerin kökünü kazıyacak ve onlara destek veren emperyalistlerin ülkemizle ilgili heveslerini kursaklarında bırakacaklardır. Biliyoruz ki, halkın haber alma hakkı için canla başla çalışan meslektaşlarımız da bölgede göğüslerini her türlü tehlikeye karşı siper ederek, görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalışıyorlar. Onlarla da her zaman dayanışma içindeyiz ve moral desteğimizi vermek için yanlarında olacağız. Allah askerimizin ve meslektaşlarımızın yanında olacaktır; her daim bütün dualarımızı tabii ki hepsi için ediyoruz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284