Gelecegin Okçulari Karaman’da Yetisiyor

Karaman’da yaptigi çalismalarla çocuklara bambaska bir hayat sunan Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü, çocuklarin spor yapmasi için her türlü imkâni sagliyor.

 Gelecegin Okçulari Karaman’da Yetisiyor

Karaman’da yaptigi çalismalar ve faaliyetlerle Karamanli gençlere bambaska bir hayat sunan Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü, çocuklarin spor yapmasi için her türlü imkâni sagliyor. Karamanli gençler Spor Il Müdürlügü sayesinde okçuluk bransinin tüm inceliklerini ögrenmeye devam ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde faaliyete geçen okçuluk bransi ile yeni bir heyecana ortak olan gençler, ata sporu okçulukla tanisti. Spor Il Müdürlügü okçuluk sahasinda yapilan egitimler, okçuluk antrenörü Recep Batman nezaretinde küçükler, yildizlar, gençler, büyükler ve engelliler kategorisinde toplam 52 sporcu ile devam ediyor.
Çalismalarin Spor Il Müdürlügü okçuluk sahasinda araliksiz devam ettigini belirten Batman,” Gelecegin yildizlari ile çalismalarimiz haftanin üç günü Pazartesi, Çarsamba ve Cuma günleri olmak üzere üç gün 15.00 ile 19.30 saatleri arasinda devam etmektedir. Türkiye siralamasinda gençler kategorisinde ilk on altiya kadar da yükseldiklerini belirten Batman, engelliler kategorisinde de elde ettikleri basariyi daha ileriki yillarda daha da üst seviyelere tasiyacagiz” dedi.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü olarak gençlerin kötü aliskanliklardan uzak durmasi ve saglikli bir hayat sürmeleri için çalismalarin devam ettigini belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ise,” Karaman’da gençlere sundugumuz farkli spor etkinlikleri ile gençlerimizin tek çati altinda kaynasmasini sagliyoruz. Bünyemizde egitim gören gençler, sportif faaliyetler sayesinde hem bir arada olmayi hem de paylasmayi ögreniyor. Spor Il Müdürlügümüzün gençlerimize gösterdigimiz ilgi ve alakadan aileler de memnun kaliyor” diye konustu.
Göreve geldigi günden bu yana gençlerin daha iyi sartlarda spor yapmalarini ve Türk sporuna daha yetenekli gençlerin kazandirilmasi için büyük çaba gösterdigini belirten Kisacik, “Her geçen çalismalarimiza ve gençlerimize yönelik projelerimize yenilerini ekliyoruz. Çocuklarin özgüvenini artirmayi, birçok konuda kendilerini gelistirmelerini amaçlayan faaliyetleri devreye sokuyoruz. Gençler için çalismalarimiz devam edecek” diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284