Genç Dönüsüm Projesi Uygulanmaya Devam Ediyor

Karaman`da Gençlik Merkezi çalisanlari ve gönüllü gençleri `Genç Dönüsüm Projesi` kapsaminda ALES’ten çikan ögrencilerden kalem setleri topladi.

Genç Dönüsüm Projesi Uygulanmaya Devam Ediyor

Karaman'da Gençlik Merkezi çalisanlari ve gönüllü gençleri "Genç Dönüsüm Projesi" kapsaminda ALES'ten çikan ögrencilerden kalem setleri topladi. Ögrencilerin büyük ilgi gösterdigi projede toplanan setler ihtiyaç sahiplerine gönderilecek.
Gençlik ve Spor Bakanligi'nin yürüttügü 'Genç Dönüsüm Projesi' 81 il ve 170 gençlik merkezinde uygulanmaya devam ediyor. "Tek Kullanimlik Sanma, Çöpe Atmaya Kalkma" sloganiyla yola çikan proje, ihtiyaci olan ögrencilere kirtasiye malzemesi sagliyor. Proje kapsaminda Karaman Gençlik Merkezi, gençlik liderleri ve gençlik gönüllüleri ile birlikte Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde Ales'ten çikan ögrencilerden Ösym'nin dagittigi kalem setlerini topladi. Setleri kutuya atan ögrenciler de, projeye katki sagladiklari için memnuniyetlerini ifade etti.
Gençlik gönüllüleri proje sayesinde gençlerle ihtiyaç sahibi çocuklar arasinda köprü olduklarini ifade ederek bu durumdan oldukça gurur duyduklarini söyleyerek, "Gençler hem kendini ifade etme olanagi hem de yardimda bulunma sansi bulmus oluyorlar. Bize böyle bir projede yer alma firsati sundugu için bakanligimiza çok tesekkür ediyoruz." dediler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284