Genç Kizlar Grup Voleybol Müsabakalari Sona Erdi

Türkiye Voleybol Federasyonu 2014-2015 faaliyet programinda yer alan Genç Kizlar Kulüp Grup Voleybol müsabakalari 05-07 Mayis 2015 tarihleri arasinda oynanan müsabakalar ile sona erdi.

 Genç Kizlar Grup Voleybol Müsabakalari Sona Erdi

Türkiye Voleybol Federasyonu 2015-2015 faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklesecek olan Genç Kizlar Kulüp Grup Voleybol müsabakalari 05-07 Mayis 2015 Persembe günü Kazim Karabekir Spor Salonu’nda oynanan final müsabakalarin ardindan sona erdi.

Karaman’in ev sahipligini yaptigi Genç Kizlar Kulüp Grup Voleybol müsabakalari, Karamanli sporcularinin da yer aldigi Mersin, Adana, Konya ve Nigde illerinden gelen toplam 60 sporcunun renkli mücadelelerine sahne oldu. Heyecanin üst seviyede oldugu karsilasmalarda Karamanli sporseverler iki gün boyunca voleybola doydu. Centilmence geçen karsilasmalarda oyuncularin sergilemis oldugu mücadelenin yaninda göstermis olduklari centilmence hareketler sporseverce takdir topladi.
Iki gün süren mücadelelerin sonunda Mersin Tarsus Belediye birinci, Adana Bilfen Koleji ikinci, Konya Gençlik ve Spor Kulübü üçüncü, Karaman Spor Lisesi dördüncü, Nigde Bor Spor Kulübü ise grubu besinci tamamlayan takim oldu.
Yapilan müsabakalarin ardindan açiklamada bulunan Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Ilimizde gerçeklestirilen Genç Kizlar Kulüp Voleybol müsabakalari tam anlamiyla çok heyecanli ve çekismeli mücadelelere sahne oldu. Bu çekismeli ve heyecanli müsabakalar sonucunda dereceye girerek birincilik elde eden takimlarimiz yakin bir zamanda federasyonumuz tarafindan düzenlenecek olan bölge sampiyonasinda kendi ilini temsil edecektir. Ayrica müsabakalarda Karaman için ter döken ve mücadele veren Karaman ekibimizi de göstermis oldugu performanstan dolayi tebrik ediyorum. Takimlarimiza simdiden katilacaklari sampiyonada basarilar diliyorum” diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284