Genç Seyyahlar Gaziantep’e Ugurlandi

`Seyyah Uluçinar`in Izinde` projesi kapsaminda Karamanli genç seyyahlar Gaziantep ‘deki tarihi ve dogal güzellikleri gezmek üzere yola çikti. Tarihi ve dogal güzellikleri gezmek üzere Gençlik Merkezi önünden ugurlandilar.

Genç Seyyahlar Gaziantep’e Ugurlandi
 
 
"Seyyah Uluçinar'in Izinde" projesi kapsaminda Karamanli genç seyyahlar Gaziantep'deki tarihi ve dogal güzellikleri gezmek üzere yola çikti.
Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan 81 ilde 14–24 yas grubu gençlere yönelik düzenlenen "Seyyah Uluçinar'in Izinde" projesi kapsaminda düzenlenen gezi programi kapsaminda Karamanli 45 genç seyyah, Gaziantep’ deki tarihi ve dogal güzellikleri gezmek üzere Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezi önünden ugurlandilar.
Gençlik Merkezi önünde yapilan ugurlama törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Mustafa Elduran, Gençlik Merkezi çalisanlari ve geziye katilan gençlerin aileleri katildi. Ugurlama töreninde konusan Elduran, "Bu proje kapsaminda, ülkemizin 81 ilinden katilacak yaklasik 100 bin gencimize, farkli kültürdeki akranlariyla birlikte, yasadiklari illerin disinda farkli yerleri gezip görme, tarihi ve dogal güzelliklerini yerinde ögrenme imkâni getirilmektedir. Ilimizden de kafileler seklinde genç seyyahlarimizi yolluyoruz" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284