Gençler Sabah Namazında Buluşmaya Devam Ediyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Gençler Sabah Namazında Buluşuyor” etkinliği kapsamında Karaman’da, sabah namazı buluşmaları devam ediyor.

Gençler Sabah Namazında Buluşmaya Devam Ediyor
Karaman’da Gençlik Merkezi üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde düzenlenen “Gençler Sabah Namazında Buluşuyor” etkinliği kapsamında Aktekke Camii'nde bir araya geldi.
Aktekke Camii’nde gerçekleştirilen etkinliğe Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Akgündüz, Cihannüma Derneği Başkanı Cahit Suci, Genç Memur-Sen Başkanı Cihat Pınarcı, Genç İHH Başkanı Recep Kaya, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Enver Yazıbaşı, gençlik liderleri ve çok sayıda gönüllü genç katıldı.
Kılınan sabah namazının ardından hem ülkenin birlik ve beraberliği hem de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehit olanlar için dualar edildi.
Ülkenin birlik ve beraberliği için gençlerle birlikte duaların edildiğini belirten Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen, “81 ilde Gençlik Merkezlerimizin koordinesinde gerçekleşen etkinlikte gençlerimizle birlikte sabah namazında saf tutup, ülkemiz için birlik ve beraberliğimiz için dualar ettik” diye konuştu.
Program, duaların ardından gençlik merkezi üyeleri tarafından yapılan çorba ikramı ile sona erdi.
 

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2016, 17:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284