Gençler Yaz Tatilini Bilardo Oynayarak Değerlendiriyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından İl Spor Merkezleri kapsamında ücretsiz olarak açılan Bilardo Yaz Spor Okulları’nda eğitimler devam ediyor.

Gençler Yaz Tatilini Bilardo Oynayarak Değerlendiriyor

Karaman’da yaz tatilini bilardo öğrenerek geçirmek isteyen 5-18 yaş arası çocuk ve gençler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından il spor merkezleri kapsamında ücretsiz olarak açılan yaz spor okulları bilardo eğitimlerine katılıyor. Atatürk Spor Kompleksi Bilardo Eğitim Merkezi’nde antrenör Osman Yılmaz nezaretinde verilen bilardo eğitimlerine 9-18 yaş arası yaklaşık 35 öğrenci katılıyor.

Haftanın beş günü iki grup halinde devam eden eğitimler saat 13.00-15.00 ile 15.00-17.00 arasında gerçekleştiriliyor.

Bilardoya ilginin her geçen gün arttığını belirten Yılmaz, “Geçmişte sadece kahvehane ve salonlarda oynanan bilardoya ilgi bilardo branşında alınan sportif başarılar ve yaz spor okullarıyla birlikte artmaya devam ediyor. Gençlerimizin bilardo sporuna gösterdiği bu ilgiden dolayı oldukça memnunuz. Altyapımıza yeni ve yetenekli sporcular kazandırdık. Ayrıca yaz spor okullarına devam eden çocuklarımız eğitim hayatında sporun artısını görüyor ve derslerinde daha başarılı oluyor. Yaz boyunca devam edecek eğitimlerimizde başarılı öğrencilerimizi birer lisanslı sporcu yaparak Türk sporuna kazandırmak istiyoruz” diye konuştu.

Yaz spor okulları kapsamında verilen bilardo eğitimlerine gösterilen ilginin kendilerini memnun ettiğini ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise, “Bu yıl 21 farklı branşta açtığımız yaz spor okullarımıza ailelerimizden büyük bir talep geldi. Bu talep karşısında bizlerde geleceğimizin teminatı çocuklarımıza alanında uzman antrenörlerimiz eşliğinde en iyi eğitimi vermeye özen gösteriyoruz. Yaz spor okullarına gelen çocuklarımız arasında gerçek anlamda çok yetenekli sporcularda mevcut. Antrenörlerimiz eşliğinde alanında yetenekli çocuklarımızı lisanslayarak spor hayatına devam etmesini sağlıyoruz. İnşallah yaz spor okullarımızdan ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil eden sporcularımız çıkacaktır” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284