Gençlerden Ecdada 100. Yilda 100 Bin Mektup

“Çanakkale ve Sarikamis’in 100. yilinda 100 bin Mektup” sloganiyla hayata geçirilen “Gençlerden Ecdada Mektup Yarismasi” kapsaminda gençler, ecdada seslenebilme imkani bulacak. Milli ve manevi duygulari canli tutmayi amaçlayan etkinligin bir parçasi olmak isteyen gençler, mektuplarini 27 Mart tarihine kadar Gençlik ve Spor Bakanliginin internet adresine ulastirabilecekler.

Gençlerden Ecdada 100. Yilda 100 Bin Mektup

Çanakkale Zaferi ile Sarikamis Harekati konu basliklari altinda düzenlenecek yarismanin basvuru formu ile yarismaya iliskin gerekli bilgilere //www.gsb.gov.tr/r/GenclerdenEcdadaMektup Internet sitesinden ulasilabilecek.
11 – 14 / 15 – 18 / 19 - 29 yas grubu olmak üzere 3 farkli kategoride yapilacak yarismada dereceye girenlere ise su ödüller verilecek;
Birinciye; Ultrabook ve Bakanlik kitap seti
Ikinciye; Dizüstü bilgisayar ve Bakanlik kitap seti
Üçüncüye; Akilli telefon ve Bakanlik kitap seti
Ayrica yazdiklari mektupla ilk 100’e giren gençler, Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan düzenlenen projelere katilmada öncelik hakkina sahip olacak. Yarismanin sonuçlari ise www.gsb.gov.tr ve //www.gsb.gov.tr/r/GenclerdenEcdadaMektup Sitesinden duyurulacak.
Geçtigimiz yil ikincisi düzenlenen yarismada 60 bin mektup yazilmis ve dereceye giren gençler, Sayin Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan kabul edilmisti. (Spor Servisi)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284