Gençlerden Yaşlılara Vefa Örneği

Karaman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Gençlik Merkezi "Gençlerin İyilik Ağacı" projesi kapsamında yaşlı vatandaşlara bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Gençlerden Yaşlılara Vefa Örneği

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi’nin "Gençlerin İyilik Ağacı" projesi kapsamında yaşlılara yönelik düzenlenen ziyaretler devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Şube Müdürü Aydın Kaya, gençlik liderleri ve gönüllü gençlerle birlikte Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde oturan Ali Hindioğlu ve eşi Neriman Hindioğlu çiftini ziyaret etti. Oldukça renkli geçen ziyarette gençlik merkezinin düzenlediği ziyaretten memnun olan Ali Hindioğlu ve Neriman Hindioğlu çifti, gördükleri tevazu karşısında bol bol dua ettiler.

Bir milletin en önemli değerlerinden birinin de yaşlıları olduğunu belirten İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Onlara gereken saygıyı ve ihtimamı göstermek toplum olarak hepimizin görevidir. Bizlerde gençlik merkezi olarak belli aralıklarla yaşlılarımızı ziyaret ederek moral vermek istiyoruz. Unutmayalım ki sevgiye en muhtaç olan, yaşlılarımızdır. Bizler yaşlılarımıza gösterdiğimiz saygı ve sevgiyle genç kuşağa örnek olmaya çalışacağız. Gençlik merkezi olarak yaşlı vatandaşlarımıza ziyaretlerimiz devam edecek" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284