Gençlik Liderlerine Yönelik Hizmet Içi Egitim Tamamlandi

Türkiye’nin 81 ilinin gençlik merkezlerinde hizmet veren 542 gençlik liderinin hizmet içi egitim tamamlandi. Antalya’nin Kemer ilçesinde gerçeklesen egitimde liderler, dört farkli salonda gençlik merkezlerinin vizyonu ve hedefleri, gönüllülük, iletisim ve sosyal medya, gençlik çalisanlarinin rolleri ve e-sunum konularinda bilgilendirildiler.

Gençlik Liderlerine Yönelik Hizmet Içi Egitim Tamamlandi

Gençlik ve Spor Bakanligi’na bagli gençlik merkezlerinde görev yapan gençlik liderlerinin yetistirilmesine ve gelisimlerine katki saglamak amaciyla gerçeklesen hizmet içi egitim, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Sevki Akkaya’nin açilis konusmasi ile basladi. Yaptigi konusmada, gençlik liderlerinin gençlere ulasmada köprü oldugunu belirten Akkaya, gençlik liderlerinin kisisel gelisimleri için bu tür egitim programlarinin devam edecegini söyledi.
Açilis konusmalarinin ardindan Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Sevki Akkaya, Genel Müdür Yardimcisi Fatih Can ve Daire Baskani Gürkan Tekin, gençlik liderlerine seslenerek gençlik merkezlerinin yeni bir misyon ve vizyonla yapilandigini, gerçeklesen ve gerçeklesecek olan basarili projelerle daha çok gence ulasmayi hedeflediklerini ve bu anlamda gençlik liderlerine önemli sorumluluklar düstügünü belirttiler.
172 gençlik merkezinde görev yapan 542 gençlik lideri için hazirlanan egitim programi, iki gün boyunca dört farkli salonda alaninda uzman egitmenler tarafindan verildi.
Kapanis törenine katilarak konusma yapan Gençlik ve Spor Bakanligi Müstesar Yardimcisi ve Proje ve Koordinasyon Genel Müdürü Ramazan Yigit, katilimcilara bundan sonra aldiklari egitim çerçevesinde daha nitelikli ve basarili çalismalar yapmalari temennisinde bulundu. Programin sonunda gençlik liderlerine katilim belgesi verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284