Gençlik Merkezi Değerlerini Ağırladı

Karaman’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezi, değerler atölyesi kapsamında yaşlıları konuk etti.

Gençlik Merkezi Değerlerini Ağırladı

Değerler Atölyesi kapsamında her ay farklı bir temada etkinlik düzenleyen gençlik merkezi bu ayın konusunu gönüllü gençlerle birlikte “yaşlılara saygı” olarak belirledi. Etkinlik çerçevesinde 30 kişiden oluşan grubu gençlik merkezi binası Has Odası’nda ağırlayan Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen, konuklarıyla tek tek tanışarak gençlik merkezi faaliyetleri ve program hakkında bilgiler verdi.

Bir bakıma kuşakların buluştuğu programda yaşlıların tecrübesi ve gençlerin enerjisi değerler atölyesi programına damgasının vurdu. Gençlik liderleri ve gönüllü gençler tarafından konuklara gençlik merkezi atölyeleri gezdirilerek çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Böyle etkinlikler sayesinde büyüklerin tecrübelerinden faydalanma fırsatı bulduklarını belirten gençler,” Büyüklerimiz yaşadıklarıyla en güzel şekilde tecrübelerini bizlere aktarıyorlar ve bizleri uyararak gelecekte hata yapmamamız konusunda bilgilendiriyorlar. Bizlerde böylesine annesine, babasına bir “Of” bile dememesi gerektiğini belirten bir medeniyetin evlatları olarak büyüklerimize saygımızı her zaman göstereceğiz” diye konuştular.

Program, gençlik merkezi ve gönüllü liderler tarafından hazırlanan hediyelerin konuklara takdim edilmesinin ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2016, 17:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284