Gençlik Merkezi Minik Kalplere Umut Oldu

Karaman’da Gençlik Merkezi tarafından hayata geçirilen “Minik Kalplere Umut” projesi kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldı.

Gençlik Merkezi Minik Kalplere Umut Oldu

Karaman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden gençlik merkezi hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle gençlerin yanında olmaya devam ediyor. 

Gençlik merkezi tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen “Minik Kalplere Umut” projesi bu kez Merkez Bozkandak Köyü Ortaokulu’nda hayat buldu. 

Proje kapsamında önceden hazırlanan kırtasiye malzemeleri, Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen, gençlik liderleri ve gönüllü gençler tarafından Merkez Bozkandak Köyü’nde ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı. Aldıkları hediyeler karşısında mutluluğunu gizleyemeyen öğrenciler gençlik merkezi üye gençlerinin palyaço kıyafetiyle yaptıkları gösterilerle hoşça vakit geçirdi. Gençlik liderleri ve gönüllü gençlerle oyunlar oynayarak bolca vakit geçiren öğrenciler aldıkları hediyeler için gençlik merkezi çalışanlarına teşekkür ettiler.

Yapılan yardımların öğrencileri mutlu ettiğini belirten Bozkandak Ortaokulu Müdürü Hüseyin Yavuz,” Gençlik merkezimizin köyümüz öğrencilerine yapmış olduğu kırtasiye yardımını çok anlamlı ve örnek alınması gereken bir davranış olarak görüyor ve sonuna kadar destekliyorum. Yardımlarından dolayı tüm gençlik merkezi çalışanlarına şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini belirten Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen ise,” Bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz “Minik Kalplere Umut” projesi kapsamında Bozkandaklı öğrencilerimizle bir araya geldik. Öğrencilerimizle birlikte dolu dolu ve unutulmaz bir gün yaşadık. Onların gözlerinin içindeki mutluluğu görebilmek inanın her şeye değerdi. İnanıyorum ki gençlik merkezi olarak yaptığımız bu yardımlar amacına ulaşacak ve buralardan ülkesine, milletine en iyi şekilde hizmet edecek gençlerimiz yetişecek.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284