Gençlik Merkezi Tanitim Faaliyetlerine Devam Ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezi liderleri Ecdada Mektup ve yeni Gençlik Merkezi tanitimlarina devam ediyor.

 Gençlik Merkezi Tanitim Faaliyetlerine Devam Ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezi liderleri okullari ve Kredi Yurtlar Kurumuna ziyaretler gerçeklestirerek “Çanakkale ve Sarikamis’in 100. yilinda 100 bin Mektup” sloganiyla hayata geçirilen “Gençlerden Ecdada Mektup Yarismasi” ve yeni Gençlik Merkezinin tanitimlarina devam ediyor.

“Çanakkale ve Sarikamis’in 100. yilinda 100 bin Mektup” sloganiyla hayata geçirilen “Gençlerden Ecdada Mektup Yarismasi” kapsaminda Gençlik Merkezlerinde olusturulan ecdada mektup yazma siniflarinda gençler mektup yaziyor. Ögrenciler için özel olarak hazirlatilan mektup kagitlarina ögrenciler bilgilerini girerek mektuplarini yaziyorlar.
Milli ve manevi duygulari canli tutmayi amaçlayan etkinligin bir parçasi olmak isteyen gençler, Karaman ecdatlarina mektuplariyla seslenerek yarismada birinci olmak istiyorlar.
Diger bir yandan ise Gençlik ve Spor Bakanligi’nin 81 ilde Gençlik Merkezlerinin fiziksel kosullarinin iyilestirilmesi amaciyla baslatilan yeni Gençlik Merkezleri projesi ile Karaman’da yapimi tamamlanan yeni Gençlik Merkezi yavas yavas faaliyet vermeye basladi. Yeni Gençlik Merkezinde verilecek kurslar hakkinda gençlik liderleri tarafindan okullar ve Kredi Yurtlar Kurumu gezilerek burada bulunan ögrencilere Gençlik Merkezi ve Gençlik Merkezinde faaliyet gösterecek kurslar hakkinda bilgilendirmelerde bulunuyorlar.
Gençlik Merkezlerinin Karaman için çok iyi bir firsat ve ayni zamanda gençler için çok büyük bir yatirim oldugunu belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, “Yeni yapilan Gençlik Merkezlerimizde birçok bransta açilacak ücretsiz kurslarda gençlerimize hizmet verilecek. Sadece sportif aktivitelerle degil, ayni zamanda sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerle de gençlerimizin gelisimine katki saglamak amaciyla çalismalarimiz devam edecektir” dedi.
Açilacak olan yeni Gençlik Merkezi ile birlikte gençlere yönelik kurs sayilarinda artis olacagini da belirten Kisacik, bu kurslarin Ingilizce, Almanca, Osmanli Türkçesi, Arapça, Rusça, Hizli Okuma, Diksiyon, Isaret Dili, Kara Kalem, Kaligrafi, Hat, Ebru, Vitray, Tiyatro, Halk Oyunlari, Def, Baglama, Gitar, Keman, Ney, Piyano, Hali Dokumaciligi, Kitre Bebek, Kaat-i Sanati, Satranç, AutoCad, Taki Tasarimi, Kuran Egitimi Kursu, Yagli Boya, Origami, Model Uçakçilik, Ahsap Boyama, Filografi ve lise son siniflara yönelik YGS hazirlik kursu oldugunu ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284