Gençlik Merkezi’nde Ramazan Bereketi

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi tarafından, Gençlik Merkezi üyeleri ve personelin katıldığı iftar yemeği düzenlendi.

Gençlik Merkezi’nde Ramazan Bereketi

Karaman Gençlik Merkezi tarafından Gençlik Merkezi Spor Salonu’nda verilen iftara katılımın yoğun olması dikkatlerden kaçmadı.

İftar yemeği öncesi bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, gençlik merkezi ailesinin bu güzel ve bereketli günde bir araya gelerek büyük bir aile oluşturdukları için mutlu olduklarını ifade etti. Kısacık, “ Ramazan ayının bu bereketli ve manevi ikliminde üye gençlerimizle bir araya gelerek, büyük bir aile olmayı, kaynaşmayı ve birlikte olmayı hedefledik. Gençlik merkezi faaliyetlerimizde ve projelerimizde siz değerli gençlerimizin ortaya koyduğu performans ve özverili çalışmalarınızı yürekten kutluyorum. Gençlik merkezimizi ikinci bir eviniz gibi görüyor ve bu büyük ailenin bir parçası olduğunuzu her zaman gösteriyorsunuz. Böyle bir iftar yemeğinde emeği geçen tüm personelimize ve davetimize iştirak eden gençlerimize teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen ise, “Gençlik merkezi olarak amacımız, gençlerimizin yeteneklerini geliştirip, milli değerlerine bağlı, paylaşımcı, girişimci, üretken ve zamanını en iyi şekilde değerlendiren gençliğin oluşmasına katkı sağlamaktır. Bugün baktığımızda binlerce üye gencimizle birlikte bir birinden değerli projeleri hayata geçirerek, kiminin umudu, kiminin mutluluğu, kiminin de ailesinden bir parça olduk. Geleceğimizin teminatı gençlerimizle gurur duyuyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız ise, gençlere sonsuz imkanlar sağlayan gençlik merkezleri için tüm imkanlarını sunmaya devam ediyor. Bizlerde bu imkanlar ışığında siz gençlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Düzenlenen iftar yemeğine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen, Şube Müdürleri Mustafa Karadeniz, Osman Selçuk Akbaş, gençlik merkezi personeli ve çok sayıda gençlik merkezi üyesi genç katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284