Gençlik Merkezi’nden 100.Yilinda Çanakkale Zaferi Programi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügüne bagli faaliyetlerini sürdüren Gençlik Merkezi’nde “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Sehitlerini Anma Programi” düzenlenecek.

 Gençlik Merkezi’nden 100.Yilinda Çanakkale Zaferi Programi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügüne bagli faaliyetlerini sürdüren Gençlik Merkezi Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100.yilina dikkat çekmek amaciyla 25 Mart 2015 Çarsamba günü saat 14.00’da yeni gençlik merkezinde etkinlik düzenleyecek.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezi tarafindan gerçeklestirilecek etkinliklerde, Çanakkale Deniz Zaferini anlatan konusmalar, slayt gösterileri, siir dinletileri, müzik gruplarinin türkü dinletisi ve Çanakkale Deniz Zaferini anlatan tiyatro gösterileri yer alacak.
Çanakkale Zaferi’nin tarihimizdeki önemini gelecek kusaklara aktarmak istediklerini belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, “Çanakkale Zaferi’nin 100. yildönümünde yeni Gençlik Merkezimizde gerçeklestirecegimiz etkinliklerimiz vatandaslarimizla bulusacak. Yüzyillarca unutulmayacak Çanakkale Deniz Zaferini bir birinden anlamli etkinlikle kutluyoruz. Tarih ve kültür arasindaki derin iliskinin yansitilacagi programlarimizda Çanakkale Zaferi’nin ruhunu özel etkinliklerimiz, Çanakkale Deniz Zaferini anlatan konusmalar, tiyatrolar, siir dinletileri, slayt gösterileri ve türkü dinletilerimiz ile bir kez daha yasayacagiz. Çanakkale Sehitlerimiz için 25 Mart 2015 tarihinde düzenleyecegimiz etkinliklerde tüm Karamanli vatandaslarimiz yeni Gençlik Merkezimizde agirlamaktan mutluluk duyacagiz.
Çanakkale’de yasanilanlar da milli ve manevi birligimizin, kardesligimizin her sartta korundugunu göstermesine en anlamli örneklerimizdendir. Bu zaferi birbirinden farkli etkinlikler ile anarak, tarihimize saygimizi, milletimize karsi sorumlulugumuzu yerine getiriyoruz” seklinde konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284