Gençlik Merkezi’nden Gülsuyu Ve Lokum İkramı

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezi Mevlid Kandili münasebetiyle bir dizi etkinlik düzenledi.

Gençlik Merkezi’nden Gülsuyu Ve Lokum İkramı

Karaman’da faaliyetlerine aralıksız bir şekilde devam eden gençlik merkezi düzenliği sosyal sorumluluk faaliyetleriyle hizmet vermeye devam ediyor. Mevlid Kandili münasebetiyle İmam-ı Azam Camii’nde bir dizi etkinlik düzenleyen gençlik liderleri ve gönüllü gençler namaz çıkışı vatandaşa gülsuyu ve lokum ikramında bulundu. İkramları kabul eden gençler ve vatandaşlar gençlik merkezi çalışanlarına bu anlamlı etkinlikten dolayı teşekkür etti.
Düzenlenen etkinlik hakkında bilgi veren Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen,” Mevlid Kandili münasebetiyle gençlik liderlerimiz ve gönüllü gençlerimizle birlikte İmam-ı Azam Camisi’ne giderek, namaz sonrası vatandaşlarımıza gülsuyu ve lokum ikram ettik. Özellikle yaşlı amcalarımız, gençlerimizi camilerde görmekten ve hatırlanmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler. Gençlik merkezi çalışanları olarak bizlerde yapılan ikramların ardından onların hayır dualarını istedik. Gençlik merkezi olarak faaliyetlerimiz devam ediyor” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284