Gençlik Terörü Lanetledi

Ülke genelinde son günlerde artarak devam eden ve insanlarimizi derinden yaralayan terör saldirilarini kinamak isteyen Karamanli gençler Aktekke Kent Meydaninda miting yapti.

Gençlik Terörü Lanetledi

 

Mitinge Ultraslan, Çarsi Grubu, Genç Fenerbahçeliler, Karaman Korsanlar Grubu, CHP Gençlik Kollari ve Türkiye Gençlik Birligi’ne üye gençler katildi.
Gösteride basin açiklamasi yapan grup, “ABD emperyalizmi ve onun yerli is birlikçisi BOP es baskanligini övünerek üstlenenler tarafindan vatanimizin bölünmez bütünlügü her gün bir öncekinden daha bir hizla dip karanliga sürüklenmektedir. Sehidimize kelle, bölücü basina sayin diyen sehit haberlerini askerlik yan gelip yatma yeri degildir diye degerlendiren bir basbakan. Artik çekinme korkma zamani degildir. Halkimiz bütün bunlarin farkinda iken susma zamani degildir. Çok net bir tabirle sehitlerimizin sorumlusu BOP es baskanligini üstlenen ve yandaslaridir. CIA ve PKK ile Oslo görüsmelerine oturan ve bunlari övünerek itiraf eden ABD yandaslaridir. CIA ve PKK ile Oslo görüsmeleri yapanlar 3 tane Mehmet öldürüldü diye meclis toplanamaz demistir". Bizler, ülkesinin bölünmez bütünlügünü savunan gençler simdi buradan 3 tane SEHIT var diye meclisi toplamayan kisilere soruyoruz pazartesi gecesi gelen 10 tane sehit haberi meclisi toplamasina yeterli midir? Yoksa PKK'dan beklentileri daha mi fazladir? Türkiye'deki terör yanlilari gruplar yerli isbirlikçilerini kullanarak saldiriya geçmistir. Iktidar sayesinde de savas çigirtkanligi yapmaktadirlar. Asil savasilmasi gereken düsman Amerikan emperyalizmi ve onun yerli yandaslaridir. Tarih Atatürk Türkiye'sine ve Türk Halkina kirli oyunlari reva görenleri affetmeyecektir. Amerika'nin Türkiye üzerindeki en kirli oyunlarinin bir tanesi de Türk Askerlerinin, yigit Mustafa Kemal Subaylarinin kafeslenip zindanlara atilmasi, hapislerde yatmasidir. BOP es baskanligini üstlenip ve ABD yandaslari Atatürkçü oldugunu söyleyen askerler hapis cezalarina çarptirilmaktadir. Iste bu oyunlar yüzünden Savas yeteneklerimizi de kaybediyoruz. Dagdan inip yargilanan bir Terörist Türkiye'de bölücü eylemlere katiliyor, askerlerimizi sehit ediyor, Türkiye’nin bölünmesinde etkin rol oynuyor buna ragmen serbest birakiliyor. Ülkesini seven ve ABD'ye kafa tutan aydinlar, siyasetçiler bir bir içeriye aliniyor.
Cumhuriyet döneminden bu yana Cumhuriyete kastetmek isteyenler hiçbir zaman basarili olamamistir. Ama ülkemiz içerisinden iç karisiklik çikararak, kaleyi içten fetih etmek daha kolay oldugu için, hep iç karisiklarla ugrasa durmus bir milletiz. Amerika’nin basini çektigi ülkeler, Türkiye’yi böl-parçala-yut taktigiyle sömürmek istemektedirler. Artik Türk Milleti gözünü açmalidir. Amerikan usaklarinin bölücü komplolarina kurban vermeyecegiz. Yozlastirilmaya çalisilan bu toplumda mezar tasi gibi suskunluk simgesi olmadigimiz için bugün buradayiz. Bagimsizlik adina, vatani, bayragi ugruna yillardir mücadele eden Mehmetçikleriniz, hainler tarafindan hedef seçilmistir. Burada asil hedef sanli Türk ordusu, yüce Türk milleti ve ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATURK’tür. Bizler artik mecliste yan gelip yatan basbakan, bakanlar ve milletvekilleri istemiyoruz. Buradan sizlere bir çagrimiz olacak. Terörü bitirmek sözde açilim saçmaliyla veya Oslo’ya eli kanli teröristlerin ayagina gitmekle olmaz. Buradan açik bir dil ile söyleyebiliriz ki çözüm PKK yuvalarinin yok edilmesi ve PKK destekçilerinin bitirilmesidir” dediler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284