Genel Sekreter Köy Kahvesinde Vatandaslarla Bir Araya Geldi

Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoglu Hamidiye Köyü Meydan Kahvesinde vatandaslarla sohbet etti.

Genel Sekreter Köy Kahvesinde Vatandaslarla Bir Araya Geldi

Karaman Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoglu, Saglik Bakanligi tarafindan baslatilan ve Subat 2015’ten itibaren devam eden “Evde hasta ziyaretleri” kapsaminda Karaman’in Hamidiye Köyünde, Devlet Hastanesinin Saglik hizmetlerinden yararlanan ve sifa ile taburcu olmus bir hastayi evinde ziyaret etti.
Ziyaret sonrasi Hamidiye Köy Kahvesinde vatandaslarla bir araya gelen Dr. Ayhan Erenoglu Ilimiz kamu hastanelerinde verilen saglik hizmetleri hakkindaki halkimizin düsüncelerini sordu. Kahvedeki köy sakinleri ile samimi bir havada geçen görüsme esnasinda, onlarla birebir iletisim kurarak aldiklari saglik hizmetlerinin sunumu, sunulan hizmetlerle ilgili beklentilerini, saglik sistemi hakkindaki duygu ve düsünceleri birinci agizdan dinledi.
Vatandastan gelen öneri, sikâyet ve isteklerin kendilerine yol gösterdigini, yönetici olarak kendilerinin göremedigi eksiklikleri halkimizin dikkati ve hassasiyeti sayesinde giderildigini anlatarak, sizin fikirleriniz bizler için çok önemli dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284