GESAM Yönetim Kurulu Üyelerinden KGRT’ye Ziyaret

Türkiye Güzel Sanat Eseri Sahipleri Meslek Birliği Yönetim Kurulu üyeleri Karaman Sergileri kapsamında geldikleri Karaman’da KGRT’yi de ziyaret ettiler.

GESAM Yönetim Kurulu Üyelerinden KGRT’ye Ziyaret

Ressam Aynan Çolakoğlu ile birlikte KGRT’yi gezen üyeler, KGRT’nin Karaman için çok büyük bir nimet olduğunu belirttiler.

GESAM Yönetim Kurulu üyesi Nezih Demirtepe, “Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışan GESAM il sergilerinin 74.’sünü Karaman’da açtı. Sergi büyük ilgi gördü. Bizde bu arada Karaman medyasının önemli kuruluşlarından KGRT’yi ziyaret etme kararı aldık. 45 sanatçımızdan 20 tanesiyle bugün buradayız. Gazetenin nasıl çıktığını her aşamasında görme fırsatı bulduk. Radyo ve televizyon bölümünü de ilgiyle gezdik. Ayrıca kurum içerisinde oluşturulan müze köşesine hayran kaldık. GESAM Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Osman Altıntaş’ın rahatsızlığı sebebiyle gelemediği gezide ben bulunuyorum. Medeni beyin armağan ettiği Karamanlı Sarı Paşa kitabını büyük bir zevkle okuyacağım. Konukseverliklerinden dolayı Medeni beyin şahsında KGRT ailesine teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284