Gevher Hatun Koleji Kutlu Dogum Programina Yogun Ilgi

Kutlu Dogum Haftasi nedeniyle Özel Gevher Hatun Koleji ögrencileri Piri Reis Kültür Merkezi’nde bir program düzenledi. Veliler ve misafirler Kutlu dogum programina yogun ilgi gösterdiler.

 Gevher Hatun Koleji Kutlu Dogum Programina Yogun Ilgi

Kuran-i Kerim tilaveti ile baslayan programa, Cihat KOÇ çocuk akademisinin Korosu, Gevher Hatun Koleji ögrencilerinin hazirladigi siirler, skeçler, dua oratoryosu, ilahiler ve muhtesem bir final ile son buldu.

Programin açilis konusmasini yapan Okul Müdürü Ali Celal Öztan “Kutlu dogum haftasi münasebetiyle düzenlemis oldugumuz programa hos geldiniz. Âlemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed(sav)’in dogum yildönümünün; tüm insanliga baris, huzur, mutluluk ve adalet getirmesini diliyorum. Muhabbetten Muhammed oldu hâsil, Muhammedsiz muhabbetten ne hasil. Muhabbet eger içinde O varsa güzeldir. Evet, bugün bizleri bu güzel ortamda burada bulusturan neden, kendisini anlatmaya kelimelerin kifayetsiz kaldigi sevgililer sevgilisine, sefkat abidesine duydugumuz sevgi ve özlemdir. , Peygamberimizin sünnetinin hayatimizda yol gösteren bir kandil olmasina ve O’nun bize ögrettigi Islamî prensiplerin zerrelerimize kadar hayatimiza aksederek dünya ve ahiret mutlulugumuza vesile olmasi dileklerimle konusmama burada son vermek istiyorum. Peygamberimizin (s.a.v) kutlu dogumu hepimize güzellikler getirsin. Tesriflerinizden ötürü sizlere tekrar sükranlarimi sunarim.” dedi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284