Girisimcilik Kursu 4. Grup Müracaatlari Basladi

Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi Yönetim Kurulu Baskani Ahmet Yenilmez, 2014 yilinda da KOSGEB, Çalisma ve Is Kurumu Il Müdürlügü ve Esnaf Odalari Birligi ile ortaklasa Girisimcilik Kursu düzenlediklerini belirterek, toplam 20 grupta 500 kursiyere girisimcilik kursu egitimi verilecegini, ilk seçmelerin 27 Subat 2014 Persembe günü yapildigini ve ilk kursun da 03 Mart 2014 tarihinde basladigini, birinci grupta yer alan kursiyerlerin egitiminin 13 Mart 2014 tarihinde sona erdigini 26 kursiyerin “Kurs Bitirme Belgesi” almaya hak kazandiklarini belirtti.

Girisimcilik Kursu 4. Grup Müracaatlari Basladi

Ahmet Yenilmez, yaptigi açiklamada, “Türkiye Is Kurumu tarafindan kendi isini kurmak isteyenler için düzenlenen uygulamali Girisimcilik Kursu 1. 2. ve 3. grup seçmeleri 27 Subat 2014 Persembe günü Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligimizin Salonunda yapildi. Toplam 79 kursiyer adayi seçmelere katildi. 1. Grup kursiyerlerimiz 13 mart tarihinde kurslari bitirerek Belge almaya hak kazandilar. Katilima gore 4. 5. 6. ve 7. grup müracaatlari baslamis olup, müracaatlar Is-Kur’a yapilmakta ve 09 Nisan 2014 tarihine kadar devam edecektir.
Kurslara katilmak isteyenlerin 09.04.2014 tarihi mesai bitimine kadar Türkiye Is Kurumu Il Müdürlügüne sahsen müracaat etmeleri veya (www.iskur.gov.tr) adresinden is arayan üyelik yaparak online islemler>kurs>kurs bilgileri> 175820 nolu kursa basvurmalari gerekmektedir.
Bu firsattan kendi isini kurmak isteyen hemserilerimizin yararlanmalarini arzu etmekteyiz. Proje sunan ve projesi Kosgeb tarafindan kabul edilen girisimcilere hibe seklinde kredi verilmektedir. Ayrica kursiyerlere 9 günlük kurs süresince günlük ücret ödenmektedir.
Genis Bilgi asagidaki telefon numaralarindan alinabilir.” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284