Gökkusagi Üst Geçidi Trafige Açiliyor

Devlet Demir Yollari tarafindan geçtigimiz yil baslanan hizli tren çalismalari kapsaminda Gökkusagi Yüzme Havuzu civarinda yapimi devam eden üst geçit önümüzdeki günlerde trafige açiliyor.

Gökkusagi Üst Geçidi Trafige Açiliyor

Karaman Belediyesi ve Devlet Demir Yollari isbirligi ile yapimina baslanan Gökkusagi Üst Geçidi çalismalarinda sona gelindi. Belediye Fen Isleri Müdürlügü’ne bagli ekiple üst geçit üzerinde sicak asfalt uygulamasi yapiyor.
Çalismalarla ilgili bilgi veren Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan “ Demiryolunun sehir merkezinden ayirdigi Larende, Seyh Samil ve Sümer Mahallelerimizin sehir merkezine baglantisini saglayacak olan üst geçitlerimizden ilki Makro Market civarinda geçtigimiz aylarda hizmete açilmisti. Bir diger önemli geçit olan Gökkusagi Üst geçidinde de çalismalarda sona gelindi. Ekiplerimiz üst geçit üzerinde sicak asfalt uygulamasi yaptilar. Köprüye olan baglanti yollari da belediyemiz tarafindan yapilacak. Sonuç olarak demir yolunun sehir merkezinden ayirdigi mahallelerimiz yapilan üst geçitler sayesinde rahat ve güvenli bir sekilde ulasim imkânina kavusacaklar” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284