Göktepe Belediyesi, Muratpasa Belediyesiyle Kardes Oldu

Muratpasa Belediye Baskani Ümit Uysal, Ibradi Belediye Baskani Serkan Küçükkuru ve Göktepe Belediye Baskani Osman Talay arasinda “Kardes Belediye” protokolü imzalandi.

 Göktepe Belediyesi, Muratpasa Belediyesiyle Kardes Oldu

Üç belediyenin meclis üyelerinin de hazir bulundugu protokol töreninde konusan Muratpasa Belediye Baskani Ümit Uysal, “Bu imza; kültürel baglarimiz, ortak demografik yapiya sahip olmamiz ve yeni degerleri paylasabilmemiz açisindan çok önemlidir. Ibradi ve Göktepe’den, Muratpasa’ya göç etmis komsularimiz var. Komsularimizin göç ettigi yerlerle kardes belediye olmak ve degerleri paylasmak istedik” diye konustu.

Antalya’nin Ibradi ilçesinin kültürel derinlige sahip bir ilçe oldugunu belirten Baskan Uysal, Karaman’in Sariveliler ilçesi Göktepe beldesinin de Toroslar’in üstünde bulundugunu söyleyerek, “Kardes oldugumuz için çok mutluyuz. Ne alip verebilecegimizi, birbirimize nasil katki koyacagimizi konusacagiz” dedi.
Ibradi Belediye Baskani Küçükkuru ve Göktepe Belediye Baskani Talay da protokolün imzalanmasindan duyduklari memnuniyeti belirttiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284