Golfseverler Yooistanbul Bodrum Golf Cup'ta Buluştu

Dünyaca ünlü tasarımcı Philippe Starck imzalı yooistanbul projesi ev sahipliğinde düzenlenen Bodrum Golf Cup, golf tutkunu isimleri bir araya getirdi. Etkinliğe ilimiz eski Milletvekili ve Devlet eski Bakanı Fikret Ünlü'de katıldı.

Golfseverler Yooistanbul Bodrum Golf Cup'ta Buluştu

Bodrum Golf ve Tenis Kulubü’nde bu yıl dördüncüsü düzenlenen yooistanbul Bodrum Golf Cup, Digicom Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Yiğit’in ev sahipliğinde 26-27 Ağustos’ta gerçekleşti. 

“Yaşayan Efsane" olarak adlandırılan Fransız tasarımcı "Phillippe Starck" imzasıyla İstanbul'un kalbi Boğaz'da yükselen yooistanbul projesi ev sahipliğinde gerçekleşen turnuvada siyaset, cemiyet ve spor dünyasının önemli simaları; Mevlüt Çavuşoğlu, CHP Karaman eski Milletvekili ve Devlet eski Bakanı hemşerimiz Fikret Ünlü, Fikret Öztürk gibi isimler bu organizasyonda bir araya geldi.

Turnuvanın gala gecesinde konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Yiğit; "yooistanbul, İstanbul'un kalbi Boğaz'da, tam da İstanbul'un hak ettiği gibi bir proje. Yatay mimari ile inşa ettiğimiz yooistanbul, İstanbul'un değerine değer katmak üzere tasarlandı.  Bu sene Eylül ayının sonunda yooistanbul'da YAŞAM BAŞLIYOR. Bu nedenle ben ve ekip arkadaşlarım inanılmaz heyecanlı ve keyifliyiz. Turnuvamıza katılarak bizlere onur veren siz değerli golf sever dostlarımı mutlaka projeyi de görmeye bekliyorum" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284