Gönüllü Toplum Hizmeti Ayni Heyecanla Sürüyor

Karaman Lisesi ile Karaman Devlet Hastanesinin ortak projesi olan; Karaman Lisesi ögrencilerinin, Karaman Devlet Hastanesi ve bagli ünitelerinde hastalari karsilayip yönlendirmeleri, uzun süreli yatan hastalara moral motivasyon amaçli çalismalar yapmalari, tiyatro, müzik ve siir dinletisi hizmetlerini sunmalarini içeren Gönüllü Toplum Hizmeti ayni heyecanla sürüyor.

Gönüllü Toplum Hizmeti Ayni Heyecanla Sürüyor

04 Nisan 2012 Çarsamba günü Karaman Devlet Hastanesini ziyaret eden Il Saglik Müdürü Uzm. Dr. Nuriye Ulu; projenin ilk günkü heyecanla devam ettirildigini görmenin sevindirici oldugunu söyledi.

Ögrencilerle sohbetin ardindan hem hizmeti veren hem de hizmeti alanlarin memnuniyetini bizzat gördügünü belirten Ulu konusmasinda; “Hizmetleri gönüllü sunan Karaman Lisesi ögrencilerinin; ihtiyaci olan hastalara yardim etmenin mutlulugu ve bu insanlarin duasi ile yasadiklari iç huzurun yani sira onlarin gelecege bakis açilarini da gelistirmesi, sadece kendini degil yasadigi toplumun bireylerini de düsünmesi, gerektiginde empati yapmalarini saglamasi bakimindan da önemli bir hizmet olmustur. Hizmeti alan hastalarimizin da memnuniyetinin artarak devam ettigini görüyoruz.  Karaman Lisesi ögrencilerinin bu duyarli davranislarinin, diger liselerdeki ögrencilerimize de örnek olmasi ve bu projenin büyüyerek devam etmesini diliyor, basta Karaman Devlet Hastanesi yöneticileri ve çalisanlarimiz ve Karaman Lisesi Müdürü Ayhan Kahraman olmak üzere projeyi gönüllü ve özverili bir sekilde yürüten Karaman Lisesi ögrencilerini tekrar kutluyoruz.’’dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284