Grand Karaman Ramazan’a Hazir

Ilimizin yüz aki turizmcilikte lider isim olan Grand Karaman Otel 18 Haziran Persembe günü baslayacak olan Ramazan ayina iftar menüleriyle hazir.

 Grand Karaman Ramazan’a Hazir

Grand Karaman Otel Genel Müdürü Ibrahim Kaynak, Yiyecek-Içecek Müdürü Ilker Gezer, Satis ve Pazarlama Müdürü Azime Özalan, bizzat kisi ve kurumlari gezerek yaptik lari ve hazirladiklari iftar menülerini tanitip Ramazan’a hazir olduklarini belirtiyorlar.

Konuyla ilgili olarak KGRT’yi de ziyaret eden heyet adina konusan Genel Müdür Ibrahim Kaynak, “Karaman’a ilkleri getiren müessesemiz Grand Otel tüm hazirliklarini bitirerek Ramazan ayina kavusmanin mutlulugunu içerisindeyiz. Siz degerli Karamanli misafirlerimize sunacagimiz menülerimiz ile en iyi hizmeti vermek amacindayiz. Geçen sene vermis oldugumuz açik büfede misafirlerimizden almis oldugumuz geri dönüsler neticesinde çok beklediklerini ve yemeklerini yiyemediklerini belirttiler. Bizde buna istinaden bu yil farkli bir çalisma yaptik. Gelen misafirlerimize dört farkli menü sunarak onlarin en iyi sekilde hizli, sicak, lezzetli sunumumuzu gerçeklestirecegiz. Ayrica toplu iftar yemeklerimizi kir bahçemizde, açik havada tasavvuf müzigi esliginde çocuklarimizi da düsünerek onlara palyaço ve farkli animasyonlarla agirlayacagiz. Isletme sahibi Erol Simsek’ten aldigimiz talimatlar dogrultusunda otelimize gelen siz degerli misafirlerimizi en üst seviyede hizmet ederek agirlayacagimizi bilmelerini isteriz” dedi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284