Gümrük Müdürü Vekili Abdullah Adas Vali Kahraman`i Ziyaret Etti

26 Ocak Dünya Gümrük Günü nedeniyle Karaman Gümrük Müdür Vekili Abdullah Adas ve müdürlük çalisanlari Vali Süleyman Kahraman’i makaminda ziyaret etti.

Gümrük Müdürü Vekili Abdullah Adas Vali Kahraman`i Ziyaret Etti
26 Ocak 1953 yilinda Dünya Gümrük Günü olarak ilan edilen bu günde, tüm dünyada oldugu gibi ülkemizde de her yil kutlandigini belirten Abdullah Adas, bu günün kurum içinde ve kurum disi çevrelerle iletisim açisindan büyük önem tasidigini belirterek, desteklerinden dolayi Vali Kahraman’a tesekkür etti.
Vali Kahraman ise gümrük idarelerinin bir ülke açisindan büyük önem tasidigini belirterek: “Karaman, ülkemizin uluslararasi ticaretinde önemli bir yere sahip; ama bizim amacimiz ve gayretimiz Karaman’i bu anlamda çok daha yüksek seviyelere tasimak. Uluslararasi ticaretin gelistirilmesi ve bu alandaki sorunlarin tespit edilerek, sorunlara çözüm üretilmesi hem ilimiz açisindan hem de ülkemiz açisindan büyük önem tasiyor. Dünyada yasanan gelismelere paralel olarak bir gelisme saglanacaksa hiç kuskusuz bu anlamda en büyük görev yine gümrük idarelerimize düsmektedir. Ülkemizin son yillarda diger ülkelerle gelistirdigi iliskilerin daha ileri ve verimli boyutlara tasinmasi ülkemizin gelecegi açisindan büyük bir önem arz ediyor. Ekonomide, ticarette ve sanayide ilimizin ve ülkemizin dünyada söz sahibi olmasi elbette ki bu aziz millet için büyük bir gurur ve sevinç kaynagidir. Ziyaretiniz bizi ziyadesiyle memnun etmistir ve sizlerin bu alandaki gayretinizde, çalismalarinizda yalniz olmadiginizi özellikle belirtiyor, tüm gümrük camiasinin gününü en içten duygularla kutlar, basarilarimizin daim olmasini dilerim. ”dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284